Jump to content
SimTogether wenst het Nederlands elftal veel succes op het Europees Kampioenschap 2024! I SimTogether wishes the Dutch team the best of luck at the European Championship 2024! ×

Tychoo9600

Sailor
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

File Reviews posted by Tychoo9600

  1. Zeer prima repaint, leuk idee om deze stellen in TS te brengen. 

     

    Ik heb een punt en dat is dat de lijn van wit naar blauw bij de cabine netter kon. vooral bij de onderkant zit er veel vreemde stukken blauw, zie screenshot.

     

    voor de rest is het een leuke repaint!

    24010_20221129210128_1.png

    [DEC] ICM(m) Soundmod

       1,366    7

    Als een van de DEC leden heb ik toch niet met de development van deze soundmod bemoeid. daarom kan ik hier zeggen dat dit de mooiste soundmod is dat we hebben voor de Nederlandse TS community na mijn mening. het klinkt als de trein en maakt de ervaring met de 4.0 update zo veel beter!

    geweldig werk Jacky!

    • Like 2
  2. leuk scenario als een van de "testers" vond ik het best een leuk concept  stukje ATB en dan ETCS met 160 dan weer ATB maakt voor een ander ervaring dan de standaart route goed gemaakt stfnkts. en waarom zou ik het niet leuk vinden als paar van mijn screenshots in de handleding zit ?

Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy