Jump to content

jochemneut

Sailor
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jochemneut

  1. Ik weet dat dit een vrij inactief deel is van ST, maar ik heb een probleem met veel gedownloade repaints. Bij decals lijkt er een soort corruptie plaats te vinden zowel in de livery designer als in-game. Maar als ik in de livery designer naar dat decal specefiek ga, werkt hij tijdelijk, daarna niet meer. Is dit een bekend probleem, en is hier een oplossing voor? (foto's voor voorbeelden)

     image.png.ab2256f58300e8f032d43480574d32b9.pngimage.png.11f7c347175b78ab12dbcf77a3e137e8.pngimage.png.352a3966793f9dbe8481c17a2bb109c1.png

  2. Ik heb nu een trein waarvan ik de bestanden heb gekopieerd voor een repaint verwijderd, en nu doet hij het wel gewoon. Raar, want de gekloonde trein was van Köln-Koblenz, dus die zou gewoon moeten werken.

  3. 1 minuut geleden, Sjef61 zei:

    Ik heb het net getest. En het werkt prima.

    De bin file verwijst naar de originele file SAD2016 locatie en het object  is zichtbaar en niet missend.

    Hou er wel rekening mee dat het object dan dubbel in de keuze editor staat.

    Dit omdat in de oorspronkelijke SAD2016  BIN en de gekopieerde SAD BIN file dezelfde editor naam heeft!

    Dus als je het object zelf kiest om te plaatsen je niet weet of de SAD of de SAD2016 wordt gebruikt.

     

    Ik had gehoopt dat dit juist zou gebeuren, mooi dat het werkt. Bedankt voor het uitproberen.

  4. Ik heb de .bin bestanden uit SAD2016\GermanLocal\addon1\ gekopieerd naar \SAD\GermanLocal\addon1 en bij het Hart van Nederland heb ik zowel in de route als op RW-tools niks missends gezien, maar het kan ook dat het niet erg opvalt in de route.

  5. Sinds een stel assets van IKB3 in 2019 van plek zijn veranderd zullen veel Nederlandse routes die de route nodig hebben niet de assets kunnen gebruiken. Maar wat als de .bin bestanden in het juiste mapje worden gezet? Ik denk dan dat TS de .bin bestanden herkend, die dan verwijzen naar de .geopcdx en de texture bestanden in de juiste map. Zou dat werken of niet?

  6. Ga bij Steam naar de pagina van Train simulator, en scroll naar DLC. Klik op dat vakje, vink daarbij de ICE 3 velaro D dlc aan. Als het al aangevinkt is, klip op het vinkje zodat het er niet meer staat, en klik daarna er weer op. Dan moet hij gaan installeren. Sorry als dit te vaag is.

  7. Ik ben door dit op een idee gebracht, misschien dat iemand de fouten in deze route kan oplossen, en de gehele route kan moderniseren en uitbrengen, maar dan is er waarschijnlijk wel toestemming van de originele maker nodig.

Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy