Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

CoraVanLincolnius

Sailor
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Reputation

8 Neutral

About CoraVanLincolnius

  • Birthday November 26

Steam Integration

  • Steam ID
    76561198846409167

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. RTX op hoogste stand
  2. Ik ga hem wel opnieuw maken met de ICMM maar dan komt hij wel in het nieuwe scenariopack. Dan is hij er wat sneller omdat ik er toch al mee bezig ben?
  3. Daar had ik gister een updatetje over gepost. Het staat wel op mijn to do list maar niet heel hoog omdat ik op het moment bezig ben met een scenariopack en mijn belastbaarheid heel erg laag is door een depressie en andere dingen die spelen in mijn leven dus progress is heel erg traag helaas. Ik heb nog veel dingen op de plank liggen maar gewoon niet de energie om eraan te werken. Ik zal wel proberen om ergens een gaatje te vinden om even IC630 van de nieuwe ICMM te voorzien ? Ik ga uiteraard mijn stinkende best doen om dit te fixen. Wel ben ik niet echt tevreden met IC630 vooral de TRDL gesprekken dus waarschijnlijk gaat er een redo komen van dit scenario. Ook omdat ik tegenwoordig wat meer kennis heb dan dat ik toen had. Mijn vraag aan jou is of je als ik hem opnieuw maak liever met de VIRM of de ICMm zou willen zien. Ik neig zelf persoonlijk heel erg naar een redo omdat ik gewoon de gesprekken met de TRDL niet realistisch vindt en daarom dit scenario waarschijnlijk overnieuw wil gaan doen. Ik kan alleen geen belofte maken wanneer dit dan klaar zou kunnen zijn. Tegenwoordig heb ik minder vrije tijd dan toen ik IC630 maakte en ik heb ook nog andere bezigheden die mijn vrije tijd opeisen. Dus ik kan geen beloftes doen dat ik dit snel kan doen maar weet dat ik er wel mee bezig ben Alola ?
  4. Version 1

    52 downloads

    In this download you can find all single scenario's released by CoraVLC. Im putting them in a single download so that the download page is not cluttered with my scenario's and everything is in one neat place. Currently available: "IC630 naar Gesundbrunnen met VIRM12" (this is still a LincolnVLC scenario) Note:Due to me coming out as transgender on 7 june 2022 some scenario's have author LincolnVLC and others CoraVLC. Both names are the same author. Note 2:The IC630 scenario uses the OLD ICMM. There is no problem with playing it with V4.0.X but i cannot guarantee that things still work perfectly.
  5. Het is lang stil geweest hier. De motivatie was een tijdje minder maar inmiddels heb ik dan toch weer vorderingen te melden. Er zijn een paar losse scenario's af. Ik ben van plan deze als gezamelijke download te gaan aanbieden zodat u op 1 plek al mijn losse scenario's kunt vinden. De Scenariopacks komen wel onder hun eigen download. Verder even een dienstmededeling: Scenario's die gemaakt zijn VOOR 7 juni 2022 zullen nog online komen als [LincolnVLC], Scenario's die DAARNA gemaakt zijn zullen als [CoraVLC] online komen. Het volgende scenario die nog als LincolnVLC scenario gaat uitkomen is: -> IC 630 naar Gesundbrunnen met VIRM12 (dit is een zeer leuk scenario waar ik erg trots op ben) Scenario's die ik daarna gemaakt heb komen als CoraVLC uit. Dat gezegd te hebbende, Ik ga zeer binnenkort IC 630 vrijgeven. Het is al getest en al. Verder wil ik jullie graag laten zien waar ik nu mee bezig ben. Het is niks minder dan een heus nachtscenario!
  6. Het volgende pack is onderhand bijna afgebouwd. De TRAXX en SLT komen vanaf dit pack ook gezellig voor in de scenario's. Dit pack is een negendelig pack waarin een rustige rijdende dienst gesimuleerd word. Waar ik voor ReserveDienstpack RSDSCP gebruikte krijgt dit pack de afkorting DSCP. DSCP zal uit 9 scenario's bestaan. Scenario's 1 en 2 zijn een rustig begin van de dienst met een kort ritje van Gesundbrunnen naar Teltow en terug met Sprinter 14400. Tijdsduur is 25 minuten voor beide delen. Scenario 3 is een Intercity Direct scenario waar je van Gesundbrunnen naar Lutherstad rijdt met ICD 1000. Tijdsduur:53 minuten. Scenario 4 is met IC 600 naar Bitterfeld met 8 bakjes ICMM. Het duurt ongeveer 25 minuten. Scenario 5 rijdt men met een SLT. De speler dient zijn trein eerst voor te rangeren waarbij nog gewacht moet worden tot de RS19 weg is. Daarna rijdt u naar Delitzsch als Sprinter 4800. Het plan was om daarna weer terug naar Bitterfeld te keren met de SLT alleen de SLT had andere plannen. Dus deze moet dan nog even naar de werkplaats gereden worden. Scenario 6 rijdt de speler met Mat'64. Ik had zin om een scenario met Mat'64 te bouwen dus als vervangend materieel voor de defecte SLT rijden we met Mat'64 naar Bitterfeld terug. Tot aan Bitterfeld zijn we Sprinter 4800. Op Bitterfeld gaan we verder als IC 700600. naar Lutherstad Vanwege het uitvallen van een rit van de RE18 neemt de speler de stops van deze RE over op Burgkemnitz en Radis. Omdat we al zogenaamd geen pauze meer gehad hebben sinds dat we Berlijn verlaten hebben word de speler van de 700600 afgehaald en gaat deze pauzeren. In scenario 7 zijn we dat gesprinter helemaal zat en gaan we met Intercity Direct 1000 terug naar Berlijn Gesundbrunnen. Daarna delen 8 en 9 nog met IC 2100 op en neer naar station Sudkreuz. Eenmaal terug op Gesundbrunnen zal het scenariopack afgelopen zijn. Feitjes: Treinstel 2217 komt in DSCP1,2,3 en 7 voor. (Let op:Het kan nog zo zijn dat 2217 nog in DSCP 8 en 9 verschijnt) Voor de mensen die het andere pack gespeeld hebben (een Reserve Dienst / RSDSCP) die een scherp oog hebben. Deel 9 bevat een intressant weetje. Het heeft te maken met de spelerstrein. Voor nu hou ik verdere details stil. Het DSCP bevat 6 scenario's die zich met dezelfde treinstelnummers afspelen. Dit zijn:Delen 1,2, 3, 7,8 en 9. Wel wil ik graag even mededelen dat de progress voor deel 8/9 langzaam zal verlopen vanwege prive redenen die op dit moment spelen. Ik verwacht het pack in elk geval niet voor april uit te brengen. Hier nog 2 screenshots.
  7. Alweer even geleden. Intussen staat ReserveDienst online: Verder ben ik ben een volgend pack bezig. Maar daarover laat ik nog niks los. Blijft een geheimpje ?
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy