Jump to content
Heb jij jouw screenshot al ingezonden in de Screenshot van de Maand? I Have you already submitted your screenshot in the Screenshot of the Month competition? ×

Mat47

Partner
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

File Comments posted by Mat47

  1. Als de route is ingeladen krijg ik de OOM melding en sluit TS. Zowel bij een standaardrit als bij het willen maken van een scenario. Vorige week deed hij het nog bij het maken van een nieuw scenario, maar na proefritje van een paar honderd meter kreeg voor de eerste keer de melding. De hele route verwijderd met TS en opnieuw geïnstalleerd. Ook de 2 rar bestanden opnieuw gedownload. Bovenstaande assetslijst een voor een geplaatst en weggestreept. Alle benodigde treinen in bezit. TS-Tools geeft geen missende assets aan. Maar ik krijg alleen de OOM melding.

    Alle andere Nederlandse routes geven geen problemen. Ook de payware routes niet.

    Wat kan ik nog doen?

    LTM Wadloper

       351    9

    Dit was mijzelf ook opgevallen, maar ... idd hoe doe je dat? Misschien heel simpel als je het eenmaal weet. Enne opbouwende kritiek is altijd goed.

    Gr. Mat

     

    LTM Wadloper

       351    9

    Dank je wel Bert. Hier had ik eigenlijk op gehoopt. Ik verheug mij op jouw nieuwe route. Maar doe rustig aan. Ik begin aan mijn volgende project. Ook voor Limburg.

Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy