Jump to content
Stem op je favoriete screenshot! - Cast your vote for your favourite screenshot! ×

Steamtrains Unlimited - rcdevisser

 Share

Steamtrains Unlimited - rcdevisser
rcdevisser
Album created by
rcdevisser
  • 4072
  • 0
  • 1

Hallo allemaal,

 

 

Welkom op het album van Steamtrains Unlimited. Op dit album zal je veel stoom vinden. Hieraan is mijn naam ontleent. In dit album staat ongeveer 90% van mijn screens. Ik wilde de screens niet meer zo nodig voor mezelf houden en daarom zijn deze op ST online gezet zodat iedereen mijn werk kan inzien. Naast de vele screens die ik heb van stoomloks komen ook diesel en electrisch in beeld. Niet alleen op basis van interesse maar ook uit technische onderbouwing. Heb je vragen omtrent stoomloks rijden. stoken of alles wat aan stoomlokomotieven gerelateerd is kun je mij gerust vragen. 
 

Ik heb door ervaring de kennis om je alles ervan uit te leggen. Als oud medewerker van de SSN en SWZ (Den Haag) kan ik je alles uit de doeken doen omtrent stoom. Wees niet bang om met stoom te gaan rijden. Het is geweldig en veel levendiger en intensiever dan rijden met electrisch of diesel.

 

Ik ben met Train Simulation begonnen toen de Poolse EN57 uitkwam dat was de allereerste trein simulator en was er nog voor de komst van MSTS

Met MSTS ben ik toen verder gegaan en overgevloeid naar TS20xx. Alle screens die je ziet zijn van TS20xx. Natuurlijk heb ik ook sinds enige tijd TSW2, maar die staat op een PS4 van mijn zoontje.

 

  • Like 1

0 Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy