Jump to content

Steamtrains Unlimited - rcdevisser

Steamtrains Unlimited - rcdevisser

Hallo allemaal,

 

 

Welkom op het album van Steamtrains Unlimited. Op dit album zal je veel stoom vinden. Hieraan is mijn naam ontleent. In dit album staat ongeveer 90% van mijn screens. Ik wilde de screens niet meer zo nodig voor mezelf houden en daarom zijn deze op ST online gezet zodat iedereen mijn werk kan inzien. Naast de vele screens die ik heb van stoomloks komen ook diesel en electrisch in beeld. Niet alleen op basis van interesse maar ook uit technische onderbouwing. Heb je vragen omtrent stoomloks rijden. stoken of alles wat aan stoomlokomotieven gerelateerd is kun je mij gerust vragen. 
 

Ik heb door ervaring de kennis om je alles ervan uit te leggen. Als oud medewerker van de SSN en SWZ (Den Haag) kan ik je alles uit de doeken doen omtrent stoom. Wees niet bang om met stoom te gaan rijden. Het is geweldig en veel levendiger en intensiever dan rijden met electrisch of diesel.

 

Ik ben met Train Simulation begonnen toen de Poolse EN57 uitkwam dat was de allereerste trein simulator en was er nog voor de komst van MSTS

Met MSTS ben ik toen verder gegaan en overgevloeid naar TS20xx. Alle screens die je ziet zijn van TS20xx. Natuurlijk heb ik ook sinds enige tijd TSW2, maar die staat op een PS4 van mijn zoontje.

 

  • Album created by rcdevisser
  • Updated
  • 4,072 images
  • 1 image comment
  • 6,222 views
  • Like 1

4,072 images

0 Album Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Home
Activities
Sign In

Sign In×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy