Jump to content

Ergens in Spanje 3


Sikkenbaas

From the category:

Euro Truck Simulator

· 90 images
  • 90 images
  • 13 image comments

Photo Information


Recommended Comments

20 uren geleden, Sjef61 zei:

Op vakantie gegaan Sik? ?

 

Ik was op zoek naar Sinterklaas Sjef. Daarom reed ik in een ongemarkeerde truck met onbestelbare cadeautjes. Maar hoe ik ook zocht, de oude baas heb ik niet gevonden. Wel een mooi land, maar een eind rijden... ?

Link to comment

Ha Sik,

 

Rij effe naar Lloret de Mar daar woont die oude man ergens in de bergen.

Ik ben er met de touringcar met pendels al een paar keer langsgereden en vertelde de mensen dat interklaas hierachter woont.  Van Madrid naar Barcalona dan de AP-7 richting Girona/Port Bou. Ik meen dan afslag 12 maar dat weet ik niet helemaal zeker, maar het staat aangegeven. Het is een uur vanaf Barcalona.

 

Hou in de gaten dat als je huiswaarts rijdt dat de A9 vanaf Port Bou richting Orange Marseille en Lyon erg steil naar beneden loopt omdat je door de Pyreneeen komt.

 

Goeie rit en reken op een rijtijd met 80 km/h dat je er zo'n 16 tot 20 uur over doet. Dus een keer onderweg aan de kant voor minimaal 9 uur. Met de touringcar (100 km/h) 14 tot 16 uur.

 

Ik raadt je aan via Lyon te blijven rijden naar Nederland dan via Metz naar Luxemburg en via Namur naar Brussel dan de E17. Maar ik zou dan de A12 pakken naar Bergen op Zoom dat is het Belgische deel van de A4 zuid.

 

Mocht je er niet uitkomen dan hoor ik het wel Sik

 

 

?

 

?

Edited by rcdevisser
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy