Jump to content
Heb jij jouw screenshot al ingezonden in de Screenshot van de Maand? I Have you already submitted your screenshot in the Screenshot of the Month competition? ×

20210926230419_1


rcdevisser

Na uiteindelijk ruim 1 1/2 jaar dat de lok en trein is uitgebracht ben ik er nu eens opgesprongen om te kijken hoe dat moderne ding nou rijdt. na veel zoeken en ik weet niet hoeveel remingrepen kwam ik na twee uur rijden toch aan in Haarburg. Enigzins herkenbaar van de TSW2 br 146, 185, wist ik er tioch vrij snel mee overweg te gaan. alleen die ATB en die ECTS is echt wennen

From the category:

Train Simulator Classic

· 5,116 images
  • 5,116 images
  • 763 image comments

Photo Information


Recommended Comments

Ach, als je eraan gewend raakt is de ervaring met deze loc geweldig. Helaas is een goederentrein een dingetje, want ik rijd goederentreinen meestal zonder AFB.

Link to comment

Het is wel een ervaring met die Traxx te rijden.

Vorige week naar binnen gehaald van The Forge Simulation de Br52 Altbau en de Br52.80.

 

Binnen 5 minuten was ik weg met die loks met PZB en in Expert mode. Hieraan merkte ik dat ik niet van het moderne materieel ben, maar een echte stomer in hart en nieren. Bij de SSN hadden we de uitspraak "Er zit geen bloed maar stoom in onze aderen".

  • Like 1
Link to comment

Ja dat klopt. Ik ben vorige week zaterdag naar het depot van de SSN geweest van station Gouda, daar spraken we iemand die net wat olie aan het toedienen was bij de BR 53. Hij hoorde mij en mijn vader Pools spreken en sprak ons in zijn gebrekkig Pools aan. Hij vertelde ons dat hij in Polen was geweest en dat de Ty-2 (weet niet of ik het goed schrijf)  gerestaureerd wordt. Vrij snel zijn we overgeschakeld op het Nederlands.

 

Zelf ben ik helaas niet zo'n goede stomer. Ik heb wel wat naar de tutorials gekeken om met stoom te rijden, maar ik heb al geprobeerd om de Fowler F4 van TS academy een goederentrein naar Severn Tunnel Junction geprobeerd te rijden. De hoogste snelheid die ik kon bereiken was 9 miles per hour. Binnen de korste keren ontplofte de ketel.

 

Nu heb ik een goederentrein gerangeerd met een stoomlok van Lübeck Hafen naar het depot van Lübeck en dat ging geweldig doordat ik de hele tijd bleef stoken.

Edited by Alola
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy