Jump to content

20220225135938_1


rcdevisser

De trek-duw treinen van de DB in de 70'er jaren. Dit is te zien aan de zwarte omlijsting onder de carroserie waar de wagen beschriftingen op stonden zoals het RIC Grid. De 80'er jaren variant had een groene omlijsting waarop de beschrifingen stonden.

  • Like 1

From the category:

Train Simulator Classic

· 4,833 images
  • 4,833 images
  • 751 image comments

Photo Information


Recommended Comments

Op 28-2-2022 om 20:08, rcdevisser zei:

Ja idd. Daar stond ook altijd een 215 voor en vertrokken van dat kopspoortje ik meen spoor 29 dat dat was.

 

Vanuit Nijmegen vertrok de dienst van spoor 35.

Wij stonden op de camping in Bennekom en als je een spoorliefhebber als vader hebt kwamen we vaak óf bij de VSM uit, óf ergens aan het lijntje Nijmegen - Kleef waarbij station Kranenburg een favoriete stop voor die ouwe was. Soms tot ergernis van mijn moeder. ?

  • Haha 1
Link to comment

Ha Sik,

 

In de periode dat ik in den Haag woonde hadden mijn ouders een stacaravan in Venray vlak aan de Heilige Lijn. Ieder half uur hoorde je daar Plan U voorbijkomen.

 

Ben ook daardoor regelmatig in Kranenburg geweest. En ik moest altijd weer gaan kijken bij die 94'er die op dat sokkeltje weg staat te roesten. Ik ging regelmatig met de trein van den Haag naar Venray want in die tijd had ik nog geen rijbewijs. In den Haag kwam ik ook altijd naar de SWZ op de fiets of ik reed met Joost mee op zijn brommer achterop. Hij woonde één straat bij mij vandaan.

 

ALs ik naar Venray ging deed ik dat meestal over Nijmegen op de verbinding via Dordrecht, Geldermalsen Tiel, Nijmegen, Toen destijds allemaal

nog grotendeels domein van Plan U en Plan X en klassieke beveiliging.

  • Like 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Home
Activities
Sign In

Sign In×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy