Jump to content
×
×
 • Create New...

Trains-xp

Community Booster
 • Content Count

  360
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Trains-xp last won the day on January 21

Trains-xp had the most liked content!

Community Reputation

46 Excellent

About Trains-xp

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Een routebouwer zou er dan zoals in mijn geval een ....\RailWorks\Assets\Marklin\Mid-Ned\RouteMarkers\bestanden map bij moeten leveren. En je hoeft op zich niet perse door de route te vliegen, je kunt in de 2D scenario editor door met ingedrukte Ctrl toets en muis op de plaats klikken waar je een scenario marker wilt plaatsen, ofwel scenario starten.
 2. Trains-xp

  bouwen

  2 weken geleden had je ook al een bericht geplaatst over Nijmegen Swalmen dat je daar mee bezig was: Waarom dan nu weer een nieuw topic openen met de vraag of iemand dat bouwt?
 3. Nu maar hopen dat je straks geen kat in de zak krijgt toegestuurd KerAp vanwege het "gratis zijn". Ben altijd een beetje huiverig met dit soort zaken.
 4. Ja dat kan met een freeroame, maar dan is het meer voor eigen gebruik en niet om te releasen. Derden weten niet eens welke loc er nodig is om in jou geval te rangeren omdat er geen spelerstrein aan te vinken is en je ze daarom allemaal kunt aanklikken die geplaatst zijn om te rijden.
 5. Ja dat wilde ik ook vragen, bij een freeroame scenario gaat het iig niet.
 6. Van de opgegeven code klopt geen bal, het is geen KINGSDAY maar KINGSDAY2021 dan werkt het wel. Wat een moeite moet je voor die € 1;79 doen.
 7. Vandaag en morgen 10% korting bij Trainworx.nl met gebruik van de code op alle addons. Dus ook op de TEE!
 8. Trains-xp

  assets IKB3 v2

  Dat gaat niet werken omdat de blueprint map verwijzingen niet meer kloppen, tenzij ...... Zie voorbeeld: <GeometryID d:type="cDeltaString">SAD2016\GermanLocal\addon1\[00]advert_paper</GeometryID> Edit/ En dan gaat het voornamelijk om objecten uit de ....\RailWorks\Assets\SAD\GermanLocal\addon1\map
 9. Oké, nou dan ben je voorlopig nog wel ff bezig gezien het zeer uitgebreide pakket van Coha met tussendoor andere zaken..
 10. Je hebt uiteraard ook al linkse seinen gemaakt?, omdat op het plaatje links een rechts sein staat.
 11. Nu een week lang tot 75% korting op een aantal addons: https://store.steampowered.com/app/24010/Train_Simulator_2021/ Waaronder Köln Koblenz met 50%: https://store.steampowered.com/app/277739/Train_Simulator_West_Rhine_Kln__Koblenz_Route_AddOn/
 12. Ja, alle wagons die in onderstaand knipsel staan moet onder ChrisTrains -> RailSimulator aangevinkt worden.
 13. Je bent wel erg voorbarig met een route nijmegen swalmende aankondigen al heb ik nog nooit van swalmende gehoord. Er is nog geen plaatje of iets wat erop lijkt te zien en je wenst ons nu over een maand al succes met de nog te maken route. Zou zeggen alvast succes met bouwen, over een maand spreken we elkaar weer, ben zelf al ca. 10 jaar bezig met 't HvN en nog niet klaar.
 14. Ach ja,, beter 1 vogel in de hand dan 10 in de lucht. Kon ik het maar zo ver brengen als PG met oa. deze trein. Kort gezegd; een gegeven paard moet je niet in de bek kijken.
 15. En V1.4 staat reeds online en ja hoor het complete treinstel werkt zover met de bevochten AM75D. Nu weet ik niet of de ruitenwisser voorheen werkten?, nu vooralsnog niet bij mij. Mja die zijn niet nodig want er komen ook geen druppels op de ruiten. Of moet oa. dit nog verder ontwikkeld worden zover je weet? Edit/ Geen wonder dat de ruitenwissers het niet doen want volgens de blueprint mis je sowieso 2 bestandjes in de cabview map: <AnimationName d:type="cDeltaString">PierreG\Europe\RailVehicles\Electric\SNCB_AM75\default\CabView\sample

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy