Jump to content

ominous

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ominous last won the day on September 9

ominous had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Via Het levendaal ipv de Hogewoerd richting Hoge Rijndijk(daar past de modere tram iets beter doorheen)
 2. Tof dat je het herkende! vond het lastig om de brug er een beetje realistisch uit de laten zien.. en het brugwachtershuisje mist nog haha en ja moest die aftakking gewoon na maken met natuurlijk het wissel dat al voor de brug verzet dient te worden, al is het gewoon voor de sfeer van de route.
 3. en ze hebben een Bel haha al hoewel de oude trams in Leiden een fluit hadden. wat bedoel je precies met de requirements? de assets die ik gebruik? Ik heb volgens mij nu alles van frison en Sjeff.
 4. Ja idd, baal er nogsteeds van dat het niet is doorgegaan. maarja de gemeente Leiden ligt af en toe een beetje dwars.. En bedankt voor het compliment! ik moet een beetje improviseren met de gebouwen, en zoeken naar gebouwen die het meest overeenkomen. zodra ik de juiste vind ga ik de steenstraat overnieuw doen.
 5. Leiden was gewoon 10x beter toen er nog een tram doorheen reedt juh! haha
 6. Kort Rapenburg! haha Ik probeer een beetje de route van de oude stadstram van Leiden na te maken, in een modern jasje, als of die nooit is verdwenen..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy