Jump to content
SimTogether wenst het Nederlands elftal veel succes op het Europees Kampioenschap 2024! I SimTogether wishes the Dutch team the best of luck at the European Championship 2024! ×

Hollywood

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral
  1. Er is nog aardig wat ruimte onderaan in het tableau, misschien het iets naar onderen schuiven? Dan heb je ook weer meer ruimte om boven met wat dingen te schuiven etc. Voor mij is een tekst in de statusbalk onderaan niet handig, aangezien ik het over 3 beeldschermen uitsmeer zie ik de statusbalk niet meer, dit is hoe ik momenteel het heb ingericht: Ah, duidelijk, het sein staat inderdaad wat ver weg, dus als je het zo uitlegd begrijp ik de keuze. Dat van telerail wist ik niet, ik had via het buitenaanzicht het vertrekbevel gegeven, wat gelukkig wel prima werkte.
  2. Geweldig, verder ziet de nieuwe simulatie er weer prachtig uit (wie weet in de toekomst eens iets van Amsterdam Centraal e.o., zou wel een mooie uitdaging zijn :P). Nu ik toch bezig ben nog een paar andere dingen die mij opgevallen zijn, maar dan van de simulatie in Heerlen. Ten eerste: ik vind persoonlijk de tekst en knoppen wel erg klein in het aanzicht (post T), er valt eigenlijk niks van te lezen, en dat terwijl ik het over maar liefst 2 1920x1080 beeldschermen heb staan (zie toegevoegd screenshot). Verder merkte ik ook op bij het instellen van een rijweg vanuit spoor 21 (naar bijvoorbeeld Ha, Hz, Lg) en bij het veilig komen van het sein de goederentrein niet uit zichzelf vertrekt, maar dat ik hem handmatig een duwtje moet geven in het buitenaanzicht middels een groen vertrekbevel. Klopt dit? Op alle andere sporen vertrekken de treinen gewoon op het sein namelijk. Ten slotte iets meer sim gerelateerd dan aan een specifieke simulatie: is het mogelijk een donker thema in te bouwen in de sim? Of dit nou handmatig te switchen is of met het systeemthema mee gaat is mij dan om het even. Maar van die felle witte schermen om 22:00 's avonds is niet altijd even prettig. Alvast bedankt weer!
  3. Dag Hoog Groen, Ik heb vorig jaar de 1e Beta een tijdje gespeeld en een lange tijd het laten liggen. Afgelopen week de laatste versie gedownload en weer eens gespeeld. In het onderstaande voorbeeld heb ik een rijweg ingesteld van spoor 4b naar Haelen. De rijweg kan niet anders dan via wissel 97, maar wissel 87 wordt vergrendeld in de omgelegde stand, ook als deze in de normale stand stond. Echter kan een trein nooit over wissel 87 rijden vanaf spoor 4b, hoort dit zo? Verder: een fijne toevoeging zou zijn om meerdere buitenaanzichten te kunnen openen, zodat je bijvoorbeeld de baanvakken Rm-Lin, Lin-Rm etc tegelijk kunt zien. Verder erg tevreden met de simulator!
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy