Jump to content
Heb jij jouw screenshot al ingezonden in de Screenshot van de Maand? I Have you already submitted your screenshot in the Screenshot of the Month competition? ×

Bertrein

Taxi Driver
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Bertrein

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Dank , zo wordt het me langzaam duidelijker inmiddels!
  2. Oke dank, ja ik zie het staan allemaal. Was me niet duidelijk dat dit allemaal voor mij zou gelden. Dacht dat het voor scenario-makers zou zijn. Ik zal eens kijken of het me gaat lukken. Ik werk ook met een programma van Steam waar ik de wav-files in kan zetten. Dan handmatig met sneltoetsen de omroepen activeren voor elk station. Zal even kijken wat ik prettig vind. Dank weer!
  3. Dan toch weer een vraag: Ik heb de rwp-bestanden voor de geluidsmarkers in TS gezet via utilities. Zoals in de handleiding staat. Is dat voldoende als niet-scenario bouwer of dien ik nog meer te installeren? De PNH-bestanden bijvoorbeeld. Ik heb nu ook de Twente-lijnen en volgens mij zijn er omroepen ingebouwd in de scenario's, maar ze spelen nog niet bij mij.
  4. Inmiddels heb ik t Hart van NL ook kunnen installeren. Ik heb een scenario gevonden met omroep. Die met de Koningstrein. Echter ik kreeg een OOM ( zo heet dat geloof ik?) Andere vraag: Heb ik ook als speler de markers nodig voor omroepen? Neem aan dat die alleen bedoeld zijn voor scenario-makers of moet ik ze ook installeren?
  5. Ah ik vreesde al zoiets. Voor NO-NL zijn er dus geen scenario’s met omroepen blijkbaar. Maar eens wachten tot iemand ze kan maken.
  6. dank, ja ik had de link al ontdekt. Het lukt me niet op NO-NL het scenario 'het Kamperlijntje' te vinden. Deze zou dus met omroepen zijn. Overigens heb ik nu het Reizigers informatie systeem gedownload en dit werkt ook wel aardig merk ik.
  7. Weet iemand waar ik bv scenario's kan vinden met omroepen? Ik heb lang gezocht, oa op deze site, maar kan eigenlijk niks vinden. Zijn er ook programma's die omroepen genereren? Ik dacht oa op thirdrails en rw-enhancer? Ik weet dat in train simworld originele omroepen zijn te downloaden voor Britse routes en die kun je vervolgens met een add-on programma laten draaien tijdens een rit. Mis dit in TS classic nog.
  8. Is dat deze? https://simtogether.com/files/file/76-simtogether-object-pack-sjef-nederland/
  9. Voor t eerst Nl-routes aan het rijden. Erg leuk moet ik zeggen. Wel veel werk alles te downloaden maar dan heb je ook wat. NO-NL is mn eerste route. Aangezien ik in het Noorden woon zijn deze routes erg herkenbaar. De sfeer van Noord-Oost Groningen is goed getroffen vind ik. Mooie stations met veel details ook. Nu de route naar Veendam nog! Hoop dat jullie dit kunnen oppakken! goed werk!
  10. Ja dank! Ik zal nog even kijken. Waar kan ik jouw complete ST-pakket vinden? Ik mis stoepen en straat oa.
  11. Ik mis nog van jou Sjef; stenen/plaat stoep en straat , ong 6 bestanden. van Tankje nog een aantal ; RW Austria nog vele. En verder Objecten onderborden ed ( geen naam) Digitale infoborden van versch stations. En nog meer zaken van stations. Erg vreemd want ik heb volgens mij alles wel geinstalleerd wat nodig was. Misschien maar eens opnieuw doen, alles bij langs?
  12. Ik heb nu alle dubbele verwijderd. Dan blijft idd een kortere lijst over maar niks in blauw gehighlight. Dus volgens tools betekent dat dus dat er niks mist? Zie nu oa een lange lijst met assets van Munich-Augsburg en een paar van Sjef en nog een aantal anderen. Ik heb de hele lijst in de readme gedownload in het begin, ook die van christrains zoals je liet zien, geinstalleerd. De route is wel prima zo maar er ontbreekt her en der nog wat soms.
  13. Ah dank! ik zal dit nog proberen. Je hoort nog even. In ieder geval tot nu toe dank voor jeu hulp!
  14. Heel erg veel van Sjef, Christrains etc. Niet in t blauw zoals het programma aangeeft. Ik kom ook geen gehighlighte (geen goed Nederlands) bestanden tegen trouwens
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy