Jump to content
Heb jij jouw screenshot al ingezonden in de Screenshot van de Maand? I Have you already submitted your screenshot in the Screenshot of the Month competition? ×

JackyTheCat

Train Guard
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by JackyTheCat

  1. 2 uren geleden, KerAp zei:

    Jaja, die gebruiken we ook, was de herkomst ff vergeten. Was moe na anderhalve dag X Y Z waardes in blueprints aanpassen in stapjes van 5cm tot de kast perfect gepositioneerd was.

     

    Ik hoor je trouwens niet goed over het geluid van die ruis op mijn doedelzak heen... 😉🤣 Grapjas. 🤡

    🤣🤣🤣🤣 niet leuk 

  2. 1 uur geleden, KerAp zei:

    Ook de Mat '57 is nu voorzien van ATB, maar helaas nog steeds niet veel info over Memor. Ik heb via MSTS het geluid van het belletje gevonden (Klinkt ongeveer hetzelfde als een ATB snelheidswijziging), maar nog steeds geen zekerheid over de lampen en de knop die je in moet drukken als je een beperkend sein passeert.

     

    Gezien andere locs met Memor en het aantal lampen dat de Mat54 op datzelfde paneel heeft, weet ik 90% zeker dat het de 2 rood omcirkelde lampen op de screen hieronder zijn, maar ik zou daar graag 100% van maken ofwel het tegendeel bevestigd krijgen. Gebeurt dat niet, fantaseer ik wat op de plek van het rode kruis. Op Memor en een handleiding na is de boel af, overigens! 🙂

     

     

    (Oh en we hebben nu ook een betere sample gevonden voor het Memor belletje) 😇

    • Haha 1
  3. 2 uren geleden, Sjef61 zei:

    Ik ben het niet met je eens.

    Wij Moderators kunnen best inschatten of het trollen is of dat men echt tegen een probleem aanloopt en het installeren niet lukt.

    Heb jij de moeite genomen om serieus contact op te nemen met deze persoon en om helpen met een oplossing en deze persoon hier mee blij te maken ?

    (en niet door bijvoorbeeld verontwaardigd deze personen te benaderen en dwingen zijn of haar review aan te passen, wat een BAN kan opleveren als wij daar achter komen)

    Niet iedereen zit op het zelfde niveau namelijk. Dit helpen  heet nazorg leveren van jou product. Dat hoort er ook bij.

    Zo verdien je credits en aanzien en een beter ranking. Niet door afdwingen of door het weg laten poetsen door ons  van negatieve reviews.

    zou zeggen.. doe je best. 

     

     

     

     

    Mij best, geen verdere uploads meer. 🙂

  4. Ik ben het niet zo eens met hoe reviews je download beïnvloeden op SimTogether. Het is een buggy systeem en je downloads kunnen super snel van het main download page afgehaald worden, door een review die niet echt een review is.

     

    Dat is nu gebeurd bij mijn SNG en ICM soundmod. De ICM soundmod stond eral maanden, verdwijnt het van best beoordeeld lijst, omdat iemand een review schrijft met 1 ster dat ie het niet kan installeren.

     

     

    Ik vind zelf dat het review systeem wat meer getuned moet worden, want ik vind het niet zo fijn hoe het werkt op het moment.

    Het zou ook gewoon fijn zijn als reviews nagekeken worden en ze vereisen krijgen, want zo kan iemand gewoon een trolreview schrijven en kun je dan dus downloads van het best beoordeeld lijst halen zonder moeite.

     

    Dit is mijn mening en daar blijf ik bij, want ik vind dit echt storend zo.

     

     

    • Like 1
  5. 18 uren geleden, Alola zei:

    Trouwens Jacky, Ik heb even een probleem met de soundmod van de VIRM en VIRMm, ik was net met de VIRMm 6 aan het rijden en ik had geen geluid dat de ATB aangaat. Toen ik de ATB uitzette hoorde ik ook niet het geluid van de ATB die buitendienst gaat. Ik had alleen geluiden van de snelheden. Zou jij er even naar kunnen kijken?

     

    Alvast bedankt!

    Ja, dit hoort, een mcn zei dat het zo werkt, er is geen geluid voor dat.

  6.  

    1 minuut geleden, Alola zei:

    Wauw, ik denk dat je echt jezelf aan het verbeteren bent Jacky The Cat! Je maakt echt goede soundmods en ik zou echt zeggen dat je net zo goed bent als Linus Follert.

    Wauw! Dat is nog eens een grote compliment!
    Ik doe erg mijn best om het beste uit mijzelf te halen dus erg bedankt voor dat compliment.

    • Like 1
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy