Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

Evert66

Taxi Driver
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral

About Evert66

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. En als je het probeert op de 32 bits snelkoppeling van RW? doet ie het dan misschien wel? Wat me nog niet helemaal duidelijk is: wanneer je de gewijzigde snelkoppeling op je bureaublad op probeert te slaan, krijg je dan nog steeds de melding van het verkeerde pad?
  2. Al een aantal uren aan het proberen de Dutch Classics NS1200 aan het rijden te krijgen. In simple mode schakel ik de stuurstroom in, zet de pantografen omhoog , lossen van de remmen met "L" en shift "L" . Maar daarna gebeurt er niets met het bedienen van de hoofdcontroller "A" De loc doet al meer na een herinstallatie van Versie 3, maar nog steeds rijdt hij niet weg. (Voor de herinstallatie gingen de panto's niet eens omhoog) Ook de Expert versies doen het niet. Wat me wel opvalt is dat in Expert als in Simple mode beide HUD's F4 er hetzelfde uitzien, nl zonder de rij en remhandle. Weet iemand wat ik over het hoofd zie? Kan iemand zijn 1200 eens proberen? Opgelost..... Het was toch een setting van TS2020 ? In de settings: Gameplay>Train Control, deze stond op Simple Mode ipv Expert Mode. Geen van de andere treinen had er last van, ook de Dutch Classics 1100 niet, die ik ook had geprobeerd met TS2020 nog in de Simple mode. Die reed gewoon..... Overigens was de herinstallatie van de 1200 niet V3 zoals ik hierboven schreef, maar V2. Vreemd, mijn eigen antwoorden komen in dezelfde post.... Maar probleem is opgelost, kan een slotje op. ?
  3. Hallo Henrico, Heb je wel een spatie tussen ...../Railworks.exe en EnableAsyncKey in de koppeling bij 'Doel: '? Er moet dus staan: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\RailWorks\RailWorks.exe EnableAsyncKeys Waarbij "C:\Program Files" de standaard map is waar Steam geinstalleerd wordt. Misschien heb je dit bij installatie van Steam veranderd in "C:\ "of "D:\ " ? Kortom de verwijzing in de regel "Doel:" en "Beginnen in:" moet kloppen met de locatie waar je Steam en RW2020 hebt staan op je PC.
  4. Hallo Gert, Naar aanleiding van jouw vraag vroeg ik me ook af hoe dit te doen. Daarom gezocht met Google en dit filmpje gevonden: Even de snelkoppeling op je bureaublad aanpassen met de tekst: "EnableAsyncKeys" en daarna in game te bedienen met CTRL-SHIFT-5 (of 4, 3,2,1 naar gelang de versnelling die je wilt) Bij mij werkt het, succes ermee!
  5. Sjef61 bedankt voor je duidelijke uitleg, zo simpel als ik het voorstelde is het dus niet. Ik was in de veronderstelling dat de IJssellijn tracks én trackrules van DBtracks heeft. Ook gezien de grotere verkanting die DBtrackrule (en dus zoals nu blijkt ook DR trackrule) heeft ten opzichte van bijvoorbeeld de christrains trackrule. Eén van de zaken die mij namelijk zo aanspreekt in de IJssellijn route is het gebruik van verkanting in de bochten. Ik ben zelf met de Noord Oost NL route wat aan het expirimenteren geweest om verkanting aan te brengen in die bestaande route. Maar het opnieuw leggen van tracks met easements, en die weer netjes aan te sluiten op de bestaande tracks, oei dat valt tegen.... ?
  6. Volgens mij worden in deze route DB tracks en DB trackrules gebruikt van RW Austria: https://railworks-austria.at/index.php/downloads/download/17-signale/117-dbtracks
  7. Ik sluit me aan bij de topic starter, de Nederlandse TS community is echt toe aan een goede NS 1600-1700-1800. Met een werkende ATB. Ben het niet met sjef61 eens dat de Railtraction z'n geld waard is: sinds 2013 nog steeds v0,2 en in de cabine achterhaalde graphics en bediening (geen werkende ATB, mijn grootste bezwaar) Deze voor Nederland belangrijke loc, die onterecht veel te kort in dienst is geweest bij NS, verdient een goede TS versie. Er zijn bovendien veel variaties mogelijk NS 16,17 en 1800. Railion, DB Schencker, HUSA, 1832 dambord, etc.. Chris, ik hoop van harte dat je mee leest! ? Ik heb er in elke geval direct €20,- voor over!
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy