Jump to content
Heb jij jouw screenshot al ingezonden in de Screenshot van de Maand? I Have you already submitted your screenshot in the Screenshot of the Month competition? ×

Dylan

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. net paar dagen geleden had ik het beetje druk maar nu ik weer tijd had was ik er achter gekomen dat ik de bestands namen in de verkeerde map had gekopieerd nu is het probleem eindelijk opgelost en maar alvast bedankt voor de goede hulp en tips.
  2. heb hem zo juist geinstalleerd en getest bestanden gekopieerd zo als dat in de readme stond aangegeven ik krijg nog steeds de zelfde foutmelding.
  3. Zo juist heb ik deze scenario thalys 9397 richting .Amsterdam CS gedownload en geïnstalleerd bezit ik de benodigdheden ik heb alleen een probleem met deze 2 bestanden die niet in de map van de. Thalys Repaint zit heeft iemand idee waar ik deze kan vinden of kan oplossen heb nu alle pogingen geprobeerd niks helpt.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy