Jump to content
×
×
 • Create New...

Rob_zeeland

Community Booster
 • Content Count

  357
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Rob_zeeland last won the day on May 12

Rob_zeeland had the most liked content!

Community Reputation

88 Excellent

Social Info

2 Followers

About Rob_zeeland

 • Birthday 01/18/1976

Steam Integration

 • Steam ID
  76561198035514511

Recent Profile Visitors

835 profile views
 1. Deze route is een stuk minder werk dan wanneer je 100km aan scenery moet maken. maar dat maakt deze niet minder interessant.. vind ik dan.. Als je wil kan ik de route wel eens sturen vandaag..
 2. Beta komt binnenkort.. ben momenteel scenario's aan het maken / testen
 3. ok dan..allemaal goedemorgen. Dat het maar snel mooi weer mag worden dat we weer eens fatsoenlijk kunnen BBQen!
 4. speciaal voor dit project. een kleine Loc voor intern transport. Evonik repaint!
 5. Dat hekje werkt prima.. was eerst wel even paar keer proberen met de pijlen aan het spoor maar was achteraf wel logisch..
 6. of hier: https://www.christrains.com/nl/manual_scenery_station_objects_pack.html
 7. Het nieuwe project is op een grote chemie plant. het word nagemaakt van Evonik Antwerpen. 1 op 1 gaat het niet worden maar het gaat zeker wel in hoofdlijnen erg lijkend worden. Het gaat waarschijnlijk gewoon Evonik heten maar ben nog niet hellemaal zeker hiervan. Scenarios zullen zijn dat er bijvoorbeeld ketelwagens verzameld moeten worden die op verschillende plaatsen staan opgesteld en dan deze verzameling naar een groot opstel terein brengen en verder ga ik nog zien wat er nog mogelijk is. De mogelijkheden zijn uiteraard een stuk minder dan wanneer er een scenario word gemaakt op een passag
 8. Dank voor deze! er zit echt veel in dit pakket waar ik goed mee uit de voeten kan!
 9. Dankjewel weer voor het mee denken. Die mundo had ik geïnstalleerd staan en heb ze aangevinkt en gevonden nu.. Ik zou nu alleen nog wat "free" chemie assets willen..
 10. Ok bedankt voor het mee denken. Die assets van PierreG gebruik ik al. ik ga eens zien wat ik met die andere kan. ik ben met iets nieuws begonnen en wil eigenlijk zo min mogelijk payware gebruiken.
 11. Goedendag allemaal. Ik ben wat aan het zoeken naar bepaalde objecten. In mijn route heb ik sommige wel zitten maar kan ze niet herleiden waar ze vandaan komen. ik zoek: nissehut of booghal bouw keten of barraken en wat chemie assets als iemand een suggestie heeft dan graag. alvast bedankt!
 12. Rob_zeeland

  Tool .RWP

  Ik gebruik zelf altijd Total Commander daar kan je makkelijk zip, rar enz. mee maken.

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy