Jump to content
×
×
 • Create New...

Rob_zeeland

Members
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rob_zeeland last won the day on October 28 2020

Rob_zeeland had the most liked content!

Community Reputation

34 Good

1 Follower

Steam Integration

 • Steam ID
  76561198035514511

Recent Profile Visitors

510 profile views
 1. Dankjewel. er zit in deze route ook een heel groot nostalgisch stuk maar dat is nog lang niet af. maar dat is speciaal bedoeld voor de stoom/diesel trein. ik zal hier 1 dezer dagen ook eens wat screens van delen hier. een kleine previeuw is hier te vinden :
 2. Station met pilaren komt goed tot zijn recht zo..
 3. eerste screens zijn netjes hoor.. ben benieuwd naar het eind resultaat.. er zullen nog vele hobbels in de weg komen maar is zeker de moeite waard om door te zetten.. succes!
 4. Na een dag intensief uitvogelen waarom mijn route niet meer werkte in 64 bit ..heb ik het toch nog voor elkaar gekregen zonder al te veel verlies van het laats gebouwde stuk. wijze les : meerdere backups maken.. just in case!!
 5. Ik ben er denk ik wel uit wat het probleem was.. In de networks map van de route zitten de track.bin + een paar tracks.bin.bak bestanden.. ik heb de meest recente .bak hernoemd naar .bin en dus de huidige track.bin vervangen.. nu is alleen het laatste stuk rails verdwenen maar het werkt wel..en daar kan ik mee leven..dat is ook wel wat werk maar niet zo veel als wanneer ik het werk van de laatste week helemaal opnieuw moet doen. **ik heb uiteindelijk ook de map Track Tiles in networks moeten vervangen en de cloudy weather moeten veranderen naar clear.. de wolkjes zaten in eens ook
 6. ok maar wel vreemd dat in 32 bit alles gewoon wel werkt.. al met al is het weer een lekkere hoofd breker..
 7. Ik ga er mee aan de gang.. ik ga het ook eens met rw tools na zien.. kijken of dat werkt..
 8. ts verwijderen heeft geen zin aangezien ik dit op mijn 2de pc heb getest en het zelfde heb en alleen bij mijn eigen route is..
 9. was om eerlijk te zijn iets van vorig weekend.. de versie die ik u en trainxp heb opgestuurd.. dus heb dat grote station er bij gemaakt een stuk hsl en die tunnel ingangen aan gepast dergelijke
 10. Ik heb inmiddels al heel wat stappen door lopen.. en heb dit getest op allebei mijn computers.. het zit echt in de route.. in 32 bit werkt het echt prima.. en in 64 bit werkt het wel in de editor.. de route is bijna mijn levens werk geworden zo veel uur zit er al in dus baal hier echt verschrikkelijk van..

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy