Jump to content
Heb jij jouw screenshot al ingezonden in de Screenshot van de Maand? I Have you already submitted your screenshot in the Screenshot of the Month competition? ×

Alola

Hyperloop Passenger
  • Posts

    1,494
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

File Reviews posted by Alola

    [DEC] 2400 Soundmod

       108    0

    Deze soundmod is een geweldige toevoeging aan het werk van Marc D!

    Het geeft de 2400 een heel stuk realisme en zorgt ervoor dat je voor je gevoel een echte 2400 bestuurt!

  1. Deze soundmod is echt top werk! Door deze soundmod voelt de MP 3000 meer als een echte trein aan en niet als een computer model. Ook de hbbkkss post wagons zijn nu een stuk luider dan ze waren.

     

    Uitstekende soundmod!

    • Like 1
  2. Een prachtige route, alleen heb ik wel een opmerking.

    Dichtbij het station Leiden Lammenschans zit een locatie van MBO Rijnland, (ik vraag me af of daar een object voor kan worden gemaakt), maar die zit niet in de route. Wel is dit een mooie route wat erg dicht bij de realiteit is en waar met veel zorg aan is gebouwd.

  3. Een heel mooi scenario, alleen bij Deventer vertrekt die Intercity naar Schiphol Airport een paar seconden voordat ik daar terug moet zijn met de rijtuigen. Verder zou ik ook nog een paar treinstellen een juiste nummer geven, want bijvoorbeeld met een ICMm heeft de mbfk het nummer 4247 en de sbk het numer 4246.

     

    Ook de bestemming Deventer spoor 4 klopt niet helemaal, want daar pas ik niet met alle rijtuigen op volgens TS. Ik zou als ik jou was de bestemming Deventer spoor 4 a kiezen, want dan pas ik er wel op.

     

    Toch een prima scenario en het is goed dat de benodigdheden tot een paar treinen zijn beperkt.

  4. Tegenover de eerdere versie is dit echt een verbetering vanwege de nieuwe animatie van de drijfstangen en de scripting en dat er nu ook dieselrook uit komt. De installer is wel een dingetje, want die installeert niet in de Wilbur Graphics map, maar in de Railworks map. Ik moest zelf wat bestanden handmatig verplaatsen. De verlichting is ook niet heel goed te zien.

    NS Materieel 1924

       1,579    0

    Nadat het enchancenment pack van @Studio2561 was gereleased heb ik treinstel opnieuw geïnstalleerd en rijdt hij super. Tractie in orde, remmen in orde en de lichten werken goed. Het enige jammere is dat er een fatsoenlijk passenger vieuw ontbreekt.

    RRReis Flirt 3

       274    0

    Ziet er leuk uit en rijdt lekker, de deuren zijn mooi wit, terwijl de rest van het stel de toekomstige RRReis kleurstelling heeft. Het interieur ziet er ook goed uit, dus dat is altijd wel een pluspunt waard.

     

    Perfect gedaan Johnathanvh2!

    • Like 1

    [DEC] NS 1500 Soundmod

       241    0

    Dit is een geweldige soundmod voor de 1500. Het maakt hem nog realistischer door het mooie gebrom en de piepende remmen. Zelfs de cabine deuren slaan gewoon dicht als je ze dicht doet!

     

    Dit is een succes geworden!

  5. Dit enhancementpack is goed geukt! Instrumenten lichten zien er beter uit en ook de textiures zien er gelukt uit. Het geluid is ook top, wat deze trein stukken realistischer maakt! Ook het bericht "Reist u met de OV-Chipkaart? Vergeet dan niet uit te checken!" voegt weer een nieuw stuk realisme toe aan deze trein!

     

    Een succes is het geworden!

    • Like 1

    [DEC] NS R-NET DM90

       367    3

    Deze repaint ziet er erg leuk uit en rijdt ook lekker. Het enige 'minpuntje' wat ik heb is dat er maar 1 treinstelnummer beschikbaar is: 4321

     

    Zelfs als je de trein omnummert heb je aan de buitenkant het nummer 4321, maar in de cabine 3454 bijvoorbeeld.

    [DEC] NS ICNG FYRA V200

       1,044    0

    Dit is een zeer mooie repaint, afgezien van de bug met het logo ziet er erg goed uit en zou je toch denken dat NS dit treinstel eerder had moeten bestellen voor de Fyra!

     

    Dank dat jullie dit met de community willen delen!

Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy