Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

marvixx

Sailor
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Reputation

6 Neutral

About marvixx

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Top! Dat was het probleem! Ik heb het in Engels staan maar heb het gevonden! Het waren dus wat dingen die je dus niet zag maar nu wel! Hartstikke bedankt!!
  2. Ja ik zie alle portalen maar bij sommigen alleen wat ik heb op foto. Waar kan je die vinden?
  3. Het gaat om alle routes maakt niet uit welke ik speel. TS_Tools is nu bezig stuur zo een foto.
  4. heey mensen. Ik zit al een tijdje me te irriteren aan missende bovenleidingen. Ik zie ze wel maar bij sommigen mis ik een stuk, of helemaal alleen wel de knopjes. Weet iemand wat ik nog mis? Heb alle bovenportalen die ik maar kon vinden van iedereen geïnstalleerd maar als nog geen resultaat (foto) Groet.
  5. marvixx

    Omroepen zacht

    Heey leden! Weet iemand een oplossing waar de omroepen in de treinen harder kunnen? Sinds dat ik te enthousiast was met downloaden van de sounds mods van alle NL treinen zijn de omroepen ineens heel zacht het geluid van de trein hoor je nu wel mooier en harder maar helaas ten kosten van de omroepen Hoor het graag
  6. marvixx

    Stuurijtuig Plan D

    Misschien voor in de toekomst voor @ChrisTrains 1 idee
  7. marvixx

    Cab switch

    ofwel wat deze lieve man wilt typen: ctrl met + of anders = (voor je backspace) Dan kan je sneller cab wisselen. Anders F4 en dan pijl links of rechts (kan je niet missen) Veel plezier met gamen!
  8. marvixx

    ATB/Dodemans knop

    We typen denk ik over elkaar heen. Kan gebeuren.
  9. marvixx

    ATB/Dodemans knop

    Sorry maar gaf u ook een complement over dat. Dat u het niet kon lezen dat is inderdaad mij fout dat ik het niet mocht verwijderen (topic) Maar verder over deze topic bedankt.
  10. marvixx

    ATB/Dodemans knop

    Excusses dat wist ik niet!
  11. marvixx

    ATB/Dodemans knop

    Kort getypt probleem bij 't zuiden van nederland bij de tunnel: Website: https://railworks-austria.at/filebase/index.php?entry/54-rwaustria-startset-ohne-dem-gelände/ (als Utilities.exe foutmelding geeft pak het uit met RAR of zip7 bestand kopieert plak en het lukt!) P.s. Wel alle payware kopen
  12. marvixx

    ATB/Dodemans knop

    Sorry! Ik heb hem verwijderd omdat het probleem is verholpen en andere de ruimte gaf voor hun vragen. Voortaan hou ik ze ook al is het probleem opgelost
  13. marvixx

    ATB/Dodemans knop

    Maar die werken geen van beide meer, heb je soms dat topic verwijderd of zo?, zo ja dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mocht ik het dan niet verwijderen i.v.m. Dat mij probleem is opgelost?
  14. marvixx

    ATB/Dodemans knop

    Heey. Ja ik heb hem verwijderd (opgelost) en u daarvoor bedankt! En @ViqFLIRT3. Die 2 heb ik gedaan maar als nog weigert hij mij om ATB te geven en de dodemansknop.
  15. marvixx

    ATB/Dodemans knop

    hey leden. Probleem bij de NS 1800 Ik heb het gekocht en heb 2 .RWP bestanden mee gekregen. Nu doet de Locomotief het wel maar niet de ATB/Dodemansknop Op google gezocht en geïnstalleerd maar als nog weigert hij om het geen wat ik wil niet te doen Heeft iemand een oplossing? Lees het graag!
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy