Jump to content
Er was een korte storing in het gebruik van Ideal. Dit probleem is opgelost! We faced an issue with our Ideal payments. This issue has been solved now. ×

pruikhoofd

Handcar Traveller
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About pruikhoofd

  1. Ik ben het bestand ook even goed doorlopen en heb intussen al een aantal assets die ik nog miste geïnstalleerd. Alleen wat ik niet helemaal begrijp is dat als ik de .exe van Christrains uitvoer, dat die dan niet automatisch die bestanden ook mee download. Ik zal voor de zekerheid nog een keer gaan naar zijn website en de nieuwste versie downloaden.
  2. Goed, het programma heeft gecheckt en het blijkt dat ik inderdaad een aantal perrons en wat andere zaken mis. Alles staat in het bijgevoegde .txt bestand. Edit: Ja de scenery density staat op zijn hoogst (mod Sjef61; bestand verwijderd. Indien nodig nieuwe bestand plaatsen vaarvan duplicaten zijn verwijderd)
  3. Ow, ik had niet door dat ik een tool moest gebruiken? Ik heb gewoon gekeken naar de naam van de installer (exe bestand) en daar staat V5.34 bij. Ik heb TS Tools nu wel gedownload en die is nu aan het checken.
  4. Ja dat is de versie die ik geïnstalleerd heb, dus het lijkt me niet dat het daar aan ligt.
  5. Hallo iedereen, Ik zit met het probleem dat sommige perrons missen op NoordOost Nederland V5.1. De meeste perrons zijn wel aanwezig maar sommige niet. Zo mis ik op Zwolle bij sporen 15 en 16 de perrons maar bij de rest zijn ze gewoon zichtbaar. Ik heb al meerdere malen het scenery pakket van Christrains opnieuw geïnstalleerd, maar dit heeft tot dusver nog niet geholpen. Zou iemand mij kunnen uitleggen wat ik mis of verkeerd doe?
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy