Jump to content
Er was een korte storing in het gebruik van Ideal. Dit probleem is opgelost! We faced an issue with our Ideal payments. This issue has been solved now. ×

Joop57

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral
  1. Probleem is opgelost Trains-xp door alle coha opnieuw herinstalleren. Door jou tip kwam ik op het idee om dit te doen en probleem is opgelost bedankt voor je inforrmatie mijn grote waarderen.
  2. Ze staan er wel in Trains-xp zie bijlage en nu met snelheid van -14 op het zelfde tracject ook als ik ander scenario speelt.
  3. Weet niet of nieuw topic moet open. Ik heb plotseling een probleem met 't_Hart_van_Nederland_V1.6 dat de snelheid bord niet wordt weergeven in km als de trein rijd is de snelhied 130 maar op het volg scherm komt die maar op 86 miles. Zie deze screenshot de rode pijl geeft nu 615 km aan en regelmatig -0 0f -16 km kan de fout niet vinden heeft iemand een idee hoe dat kan. Voorheen was deze route perfect. [mod Sjef61. Topic goed gezet] Joop.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy