Jump to content
Er was een korte storing in het gebruik van Ideal. Dit probleem is opgelost! We faced an issue with our Ideal payments. This issue has been solved now. ×

skittle

Sailor
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Reputation

4 Neutral

About skittle

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Misschien heb je niks gewijzigd maar wel iets toegevoegd/gedownload? Want meestal zit de fout in een bestand wat later toegevoegd is, bv een cruciaal onderdeel ontbreekt. Het spel probeert dat dus te zoeken maar krijgt het niet gevonden waarna die OUT OF MEMORY melding volgt.
  2. Meestal heeft het probleem niet echt iets te maken met wat voor pc er gespeeld word of hoe de settings zijn. Dit kan wel uiteraard als de specs echt serieus te laag zijn. Vaak is de oorzaak een missend onderdeel in een route/scenario wat cruciaal is voor de werking van de betreffende route. De vraag is dan ook; gebeurd die melding in alle routes of in een enkele route of scenario? zo ja dan zou je die route eens kunnen controleren met TS TOOLS op missende onderdelen. Dit programma en werking ervan zijn op dit forum te vinden.
  3. Het probleem met missende treinen is vaak dat er een net iets andere versie gebruikt is, de welbekende repaints. Dus in dit geval de slt WEATHERED wat dus betekent dat de repaint "vuil" gemaakt is. Dan kan je dus wel de originele SLT hebben maar als je de repaint versie niet hebt zal die dus ook niet in het spel gevonden worden. Zo had je van de koplopers ook verschillende uitvoeringen zoals bv de KLM uivoering. Had een maker die gebruikt dan moest je dus OOK de repaint van de koploper downloaden.
  4. skittle

    Goedkoopste route

    Dat is verschillend, je hebt meestal seizoenssales. Laatste was voor zover ik weet afgelopen maart. Dus beste gewoon even bijhouden wanneer er weer één is. Het gaat dan om kortingen op bestaande routes en/of materieel.
  5. Je zou eens kunnen zoeken op internet op freeware routes voor tsc maar ik geef je weinig kans dat je veel echt gratis dingen tegenkomt. De meeste routes zijn of payware of gebruiken deels payware. EDIT: ik zag dat Trains-xp de vraag inmiddels ook al beantwoord had.
  6. Je hebt inderdaad alle freeware nodig en bijbehorende payware. Maar als je 1 of 2 NL routes hebt dan heb je de meeste free/payware wel binnen. Echter moet je niet vergeten dat een scenario niet hetzelfde is als een route, een scenario word gemaakt op een route die je dan uiteraard wel in je bezit moet hebben. Dus je kan niet zomaar alle scenario`s downloaden en verwachten dat je meteen kan rijden.
  7. Ik denk dat je zal moeten wachten tot iemand anders een versie uitbrengt, want DC mag dan wel een oplossing hebben maar dat wil niet zeggen dat ze dat zomaar op content van een ander mogen toepassen.
  8. Ok daarom vond ik het ook raar dat er dan wel tenminste 1 wagon geladen werd. Maar je hebt ook bij het bedieningsscherm een icoontje zitten ( links naast die schep en rechts van de blauwe brandstofpomp) daar druk ik normaal op en dan werd elke wagon wel gewoon 1 voor 1 geladen. Ja het zou mogelijk kunnen zijn dat het per scenario anders ingesteld is natuurlijk. Maar in ieder geval fijn dat het opgelost is
  9. Welke wagon laad je als eerste? Want meestal is de wagon meteen na de loc de eerste wagon. Pak je de laatste (bv als je achteruit rijd) dan zou het kunnen dat dit als volledig geladen gezien word. Ik weet niet zeker of dat ook een verschil maakt.
  10. skittle

    cache legen

    Ik zie het altijd zo; er moet niks maar het mag wel. Als je een scenario gereden hebt wil het weleens gebeuren dat er een dump optreed zodra je een ander scenario wil gaan spelen. Dat zou te maken kunnen hebben met het gebruikte geheugen waarin nog gegevens van het vorige scenario zitten?? Of zie ik dat helemaal verkeerd? in ieder geval, de cache legen kan volgens mij nooit kwaad. Dat brengt tevens een andere vraag; Louke had het over automatisch de cache legen, maar gebeurd dat alleen tijdens het opstarten van het spel of afsluiten?
  11. skittle

    cache legen

    Als je bedoeld tijdens het wisselen naar een andere route ja volgens mij wel. Tijdens het rijden van een route zou ik het niet proberen, niet dat ik het ooit geprobeerd heb maar denk niet dat dat de bedoeling is.
  12. Wat soms ook kan helpen is het register laten controleren op eventuele beschadigde bestanden. Vorige week is (net als al eerder genoemd) ook bij mij een update geweest die om welke reden dan ook voor veel problemen zorgde. oa meldingen dat bepaalde programma`s niet meer werkten. Railworks startte wel maar totaal geen geluid meer. Hierna toch eens register controle gedaan en bleken 138 bestanden corrupt te zijn. Alles laten oplossen door datzelfde programma waarna de pc en dus ook railworks weer normaal werkte. Dus een controle kan nooit kwaad lijkt mij.
  13. Haha nee ik weet zeker niet alles. Maar ik ben altijd al een lezer geweest, niet alleen hier maar verschillende sites. En ja complexe scenario`s maken is ook voor mij (nog) iets te ver maar het is wel leuk en leerzaam om ermee te knutselen en te kijken wat het resultaat is.
  14. Oke dat wist ik ook niet. Dat is nu dus ook duidelijk.
  15. Die "gekleurde" pijltjes zijn de richtingen waarin je de marker kunt verplaatsen, dus GEEN trein. Je moet eerst uitzoomen en dan zie je pas meer van de map. Echter moet je dan nog steeds uitzoeken om welke trein het gaat. BV in een scenario zitten 100 treinen dan moet je dus uitzoeken welke van die 100 het probleem geeft. De spelerstrein zal het niet zijn want dan start het scenario überhaupt niet. Maar zodra je de bewuste trein gevonden hebt kan je die aanklikken en verplaatsen. Let er wel op dat je niet te snel met de muis beweegt anders heb je kans dat je trein op een heel ander spoor terecht komt wat weer resulteert in foutmeldingen zodra je het scenario wil spelen.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy