Jump to content
Heb jij jouw screenshot al ingezonden in de Screenshot van de Maand? I Have you already submitted your screenshot in the Screenshot of the Month competition? ×

Banoon

SimTogether Discord Team
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Banoon

  1. Beste leden van SimTogether,

    Het is al een tijdje geleden dat er een nieuwe update is uitgebracht van een route. Gelukkig kunnen wij jullie vandaag goed nieuws brengen!
    Niels heeft weer een prachtige update voor zijn route Achterhoek- en Twentelijnen en heeft deze uitgebracht op onze website.

    Wat is er verandert ten opzichte van de vorige versie?

     

    • Nieuw traject Zutphen - Dieren
    • Deventer omgebouwd naar nieuwe situatie
    • Zutphen omgebouwd naar nieuwe situatie + scenery upgrades rondom de aansluiting naar Apd
    • Almelo omgebouwd naar nieuwe situatie
    • Overweg Apdo omgebouwd naar tunnel
    • Bug fixes en scenery verbeteringen

     

    De route is hier te downloaden:
     

    Wij hopen dat jullie weer veel uren rijplezier uit deze update kunnen halen!

    Met groeten van,

    Het hele SimTogether team

    • Like 2
  2. Vandaag weer veel progressie gemaakt met het scenario, misschien ga ik er nog wel even verder mee. De motivatie zit er lekker in.
    Ik wil natuurlijk niet te veel verklappen, dus hier is gewoon een LocoSwap lijstje met wat ik nu heb. Dan kan je een beetje de schaal inschatten.
    En ja, dit scenario is niet bedoelt voor zogenaamde "potato computers". Ik zal bij de uiteindelijke release ook wel een disclaimer erbij zetten dat ik de 64-bit aanraad bij dit scenario.
    spacer.png

  3. Beste mensen van SimTogether,

    Het is weer even een tijdje geleden dat ik voor het laatst hierop gepost heb. Dit komt door drukke omstandigheden in het dagelijkse leven bij mij. Echter ben ik nog wel bezig met het maken van scenario's. Ik ben bezig met een geheim project waar ik nog niet te veel over mag verklappen en een nieuw scenario. Dit nieuwe scenario is weer gebaseerd op een fictieve dienstregeling zodat ik leuk kan spelen met het AI-verkeer. Dat zorgt voor een scenario waarbij er wat meer leven is. Hier alvast een klein kijkje daarop:

    spacer.png

    Een update over mijn vorige scenario die op deze thread staat: dit was een scenario voor 't Zuiden van Nederland 1.6, dus nog voor de 2.0 update. Daardoor werkt het scenario helaas niet meer naar behoren en zijn er ook een hoop andere scenario's bijgekomen die als een goede vervanging dienen.

    • Like 2
  4. 8 minutes ago, Trains-xp said:

    Bedankt voor je eerste scenario die je voor 't HvN hebt gemaakt!

    Een klein pietluttig dingetje, probeerde je ons voor de gek te houden gezien onderstaand knipsel?

    D.w.z. je hebt een datum opgegeven van 20-01-22 maar dan is het volgens mij, althans in Nederland, winter en geen herfst. ?

     

    Banoon.jpg.bf8a5cb07e03d58d1cbe0642c50f70fe.jpg

    Nee hoor, het is meer dan de hele route anders wit wordt omdat je het seizoen in winter zet. Ik heb dat namelijk al een keer gehad met HvN met een test scenario. ?

  5. Mijn volgende scenario gaat gebaseerd zijn op een echte dienstregeling, hier al een klein voorproefje:
    spacer.png
    Dit scenario gaat wel even wat moeite kosten voordat ik tevreden ga zijn over het resultaat. Ik wil met dit scenario graag alles zo goed mogelijk nabootsen. Verwacht dit scenario dus nog niet heel binnenkort op SimTogether. Ik blijf jullie wel op de hoogte houden met de ontwikkelingen ervan.

  6. Beste mensen van SimTogether,

    Bij deze laat ik jullie weten dat ik officieel ook ben begonnen met het maken van scenario's.
    Ik wil mij vooral focussen op het maken van toegankelijke scenario's voor een grote doelgroep. Hiermee wil ik zeggen dat ik zoveel mogelijk materieel gebruik van (vooral ChrisTrains) 1 bepaalde uitgever.
    Natuurlijk komen er ook scenario's bij met wat meer gemixt materieel, maar ik heb het hiervoor over het overgrote gedeelte van mijn scenario's. Let wel op dat ik nogal een amateur scenario bouwer ben, dus 100% foutloos zal het wel niet zijn in het begin. Maar ik probeer wel per scenario een goed aantal uren erin te stoppen, uitgebreid te testen, koersborden juist te zetten, enzovoort om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke ervaring heel soepel is. Soms zal ik een fictieve dienstregeling doen (zo ook mijn eerste scenario kan ik al verklappen), maar het kan ook best een keer voorkomen dat ik een paar dagen in een scenario stop om het op een echte dienstregeling te baseren. Dan probeer ik ook zoveel mogelijk details erin te stoppen van de echte dienstregeling. 

    Gedurende dat ik scenario's bouw zal ik deze thread up-to-date houden met ontwikkelingen en nieuwe releases. Mijn eerste scenario is inmiddels geüpload en moet nog (op het moment van het maken van deze thread) goedgekeurd worden. Ik sta ook open voor eventuele feedback die jullie hebben over mijn scenario's. Ik hoop uiteindelijk dat ik jullie een plezier kan doen met mijn scenario's en laat mij vooral weten wat jullie leuk zouden lijken als scenario. Wellicht kan ik het een werkelijkheid maken. Ik wil wel zeggen dat ik niet alles qua treinen nog heb, maar wel een hele hoop. Mijn voorkeur gaat ook meestal uit naar passagiersdiensten, ik heb niet echt een affiniteit met goederentreinen (behalve als AI-verkeer).

    Hier alvast een plaatje van wat er te wachten staat:
    spacer.png

    • Like 1
    • Thanks 2
  7. 3 minutes ago, Jopio54 said:

     

    Soms weet je inderdaad niet wat je verandert hebt, alleen begon je met een vraag, dat je 64bit niet MEER werkte, maar je vergeet te vertellen dat je de pc opnieuw geinstaleerd hebt,

    Hierdoor zet je de beantwoorders wel op het verkeerde been, waarschijnlijk was het dus iets van C++ of network wat nu niet goed stond.

     

    Maar gelukkig, alles opnieuw installeren heeft het dus opgelost.

     

    Ik heb niemand op het verkeerde been gezet. Het opnieuw installeren van mijn PC was de oplossing...

    • Like 1
  8. 15 minutes ago, Jopio54 said:

    Maar Banoon, je zegt in het begin dat je 32bits wel werkt?

    Bedoel je dan dat deze wel geheel opstart tot aan de tabbladen om te gaan kiezen en rijden?

    En wat zie je dan als je de 64bits versie probeert op te starten, zie je dan wel dat kader van Railworks tevoorschijn komen?

     

    image.png.363bb26f97269c54f8c19ec3e42e85c7.png

    Ik zie dat kader helemaal niet. Het voert het programma gewoon niet uit. En ja, bij de 32-bit versie kom ik gewoon in het menu.

  9. 7 minutes ago, EsméevR said:

    Toen ik dit probleem had klopte het pad waar de .exe naartoe leidde niet dus dan weet ie niet wat er gestart moet worden. Heb je dat nagekeken? Was echter wel met een nieuwe PC en onoplettende fout tijdens de installatie, maar wie weet..

    In welke zin bedoel je dat precies? Want ik ga er vanuit dat als ik TS 2021 overnieuw installeer alles goed geregistreerd wordt met juiste paden.

  10. 7 minutes ago, Jopio54 said:

    In dit geval zou ik de ASSETS en CONTENT map tijdelijk verplaatsen naar een backup map, dan de gehele Railworks laten verwijderen.

    Daarna via Steam opnieuw je Railworks laten installeren, en controleren en constateren dat het dan wel werkt.

     

    Later kan je dan je eigen assets en Content mappen weer terug zetten.

     

    Maar ik heb het idee dat je Kuju map Railworks core beschadigde bestanden bevatten. 

     

     

     

    Railworks is al helemaal opnieuw geïnstalleerd.

    21 minutes ago, Sjef61 said:

    Als je een Steam controle hebt gedaan dan zou het gewoon moeten werken.

    Geen andere akties nodig!

     

    Ik neem aan dat jou computer wel 64Bits is.

     

    Mijn computer is 64-bit.

  11. 37 minutes ago, Sjef61 said:

    Als de 32 bits het doet zou de 64 bits het ook doen.

    Bij de huidige versie hoef je niets meer te toen aan de OpenAL (audio).

    Dus Setup_Audio.bat moet je niet meer gebruiken

    Maar zelfs in dat geval doet het spel het niet. Voordat ik überhaupt er achter kwam dat OpenAL een mogelijkheid zou zijn was al het geval dat de 32-bit versie wel werkte en de 64-bit versie niet. Daarom vind ik het zo lastig.

  12. 1 hour ago, Tobiasggg1699 said:

    In steam kan je de bestanden controleren. 

     

    Open steam

     

    Ga naar de bibliotheek 

     

    Druk met de rechtermuisknop op train Simulator en druk op eigenschappen

     

    Klik op locale bestanden 

     

    Klik op integriteit controleren van spelbestanden.

     

    Misschien dat dit werkt?

     

     

    Dit kwam inderdaad vaak voor toen ik zocht naar dit probleem. Echter heb ik dit al 3 keer geprobeerd zonder succes.

  13. Beste mensen van SimTogether,

    Ik heb een probleempje bij het lanceren van Railworks 64-bit. 32-bit doet het prima. Lanceren in de zin van het spel lanceren vanuit Steam met 64 bit als keuze of Railworks64.exe uitvoeren.

    Er is geen foutmelding te bekennen wanneer ik het probeer te lanceren. Het sluit meteen af zonder iets te zeggen.
    Overnieuw installeren helpt niet, OpenAL (audio) correct instellen helpt niet, corrupte route/scenario bestanden vervangen/verwijderen helpt niet, noem het maar op.
    Ik ben ten einde raad en ik zou graag wel weer Train Simulator 2021 willen spelen zonder mijn hele PC opnieuw te hoeven installeren.

    Wie heeft de gouden tip voor mij?
     

    Groeten van Banoon

Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy