Jump to content

danielxdaniel

Sailor
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

File Reviews posted by danielxdaniel

  1. Groningen - Leeuwarden is voor mij een welkome uitbreiding van de misschien wel meest afwisselende Nederlandse route. Een (grotendeels) dubbelsporig dieseltraject hadden we nog immers niet en hoe leuk is het dat nu elke provincie vertegenwoordigd is in TS Classic?

    Met leuke details (zoals de bordjes bij de provinciegrens), mooi weergegeven stations en een tracé dat lekker wegrijdt, verdient deze route misschien wel iets meer dan één review op 243 downloads ?
    Hoewel ik meer van de boerenspoorlijnen ben, kijk ik nu alvast uit naar het stedelijke traject in Almere dat hierna zal volgen.

    Veel dank aan de makers!

     

    20230305153929_1.jpg

  2. De vorige versie was naar mijn idee een beetje kaal en had ik na één keer rijden wel gezien, maar dit is op alle fronten een 2.0-versie!
    Wat een prachtige, detailrijk uitgevoerde route en wat een prettige rijervaring, zo in die betonnen bak. Dat wordt de komende tijd minstens één slag Amsterdam - Breda per dag.
    Leuk ook om te zien hoe elke bouwer zijn eigen stijl heeft en hoe anders sommige scenery is uitgevoerd ten opzichte van de Zuid-West-Nederland-route. Ik was vooral aangenaam verrast door het kleurrijke Rotterdam Blaak. 

    Bedankt voor het (vervroegd) uitbrengen van deze route!

  3. Wat een fantastische route: gedetailleerd, supermooi en enorm lang!
    Als er één route het bij elkaar zoeken en installeren van alle assets meer dan waard is, is deze het.
    Complimenten en veel dank naar de bouwer?

    20220422005058_1.jpg

    NS Plan X

       1,484    0

    Dit is echt fantastisch: Plan X gemaakt met oog voor details, sfeer en kwaliteit.

    En dat als freeware die op geen enkel punt onderdoet voor wat er op Nederlands gebied aan payware te krijgen is: een (simulator)droom die uitkomt!

    Welke variant ook je favoriet is, ik kan iedereen een virtueel ritje met deze prachtige trein aanraden.

    MarcD, mijn dank is GROOT!

    20220116083251_1.jpg

Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy