Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

Tezz47

Steward(ess)
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Tezz47 last won the day on June 3 2022

Tezz47 had the most liked content!

Reputation

11 Good

About Tezz47

  • Birthday 08/29/1975

Steam Integration

  • Steam ID
    76561198013633450

Recent Profile Visitors

176 profile views
  1. Beste Treinliefhebbers en fanaten Ik ben de bouwer van Randstad en Verder v1 onder de nieuwe naam Tezz47 (was voorheen bij treinpunt Tezz31) Ik was toendertijd bezig met me route en na aantal jaren eruit zijn geweest heb ik weer de route uit de oude archiefkast eruit gehaald. Nadat ik een laagje stof eraf gehaald had ben ik weer ermee bezig, want het begon weer te kriebelen en kreeg weer zin erin. Als je vraagt waarom ik ermee was gestopt, dan volgt hier onder de antwoord ervan = Toendertijd dat ik bezig was met de route kregen we ook het slechte/verschrikkelijke nieuws te horen van mijn geliefde schoonmoeder dat ze longkanker had en dat ze niet lang meer te leven had, omdat het niet meer te helpen was. Ze heeft nadat we het gehoord hadden nog echt 4 jaar geleefd en de laatste jaar (de 5e jaar) was meer ziekenhuizen bezoek + ze was nog volop ertegen strijden, want ze wou leven + familie (uit België) die vaak langs kwamen naar haar toe. De laatste paar dagen dat ze op bed lag te strijden er tegen, zagen we dat het alleen maar snel achteruit ging en de laatste dag kwam iedereen bij elkaar omdat we het zagen dat ze de volgende dag niet meer zou leven. In de nacht is ze vredig uit ons midden overleden in haar slaap + heeft ze geen pijn gevoeld en rust ze nu zacht in de hemel + in onze harten voor altijd. Na een half jaar er na begon ik langzaam weer te bouwen en nadat ik een paar keer hulp vroeg aan iemand met div objecten (omdat ik niet zo ster erin ben) en kreeg telkens kei hard NEE te horen was toen de maat helemaal vol ermee + ik had er ook GEEN zin er meer in heel Railworks toendertijd. Dus ik gun niemand en zelfs niet de vijand van me KANKER of de vorm van het. Ik wil ook nog dit even kwijt aan de pioniers van de begin van RW (Chris Trains, Coha Team, Trainsxp, Quinzeedied, Marc D, Swier Garst) en de mensen die me WEL hielpen Chris Trains, Coha Team, Trainsxp, Swier Garst en Sjef61 of er nog gaan helpen ermee met div objecten = Zeer bedankt uit het diepe puntje van me hart en super bedankt met de Super objecten + wonderschone objecten + sprakeloze super mooie objecten + super handige objecten en dat er nog veel mag komen uit jullie kant naar RW toe en naar de routebouwers toe. Zonder die pioniers mensen kwamen de mooie + mooiste routes niet tot stand, dus heb respect voor ze en behandel ze met diepe liefde wat ze doen of hebben gedaan voor ons. Binnenkort volgt er screenshots van me route en de bouw ervan op de deze topic en bij deze weten jullie alle dat de route nog bestaat + die zal komen in RW. Met vriendelijke groeten De bouwer Tezz47 (voorheen Tezz31) tot binnenkort.
  2. hee halowa oude collega seinhuiswachter van SWZ hoe gaat ie dan met je en zeer binnenkort is een nieuws in de route topic :):)

    1. Show previous comments  1 more
    2. Tezz47

      Tezz47

      Privé zijn er een aantal dingen gebeurd waardoor ik een tijdje uit beeld ben geweest + waardoor ik Railworks ook even geen zin meer in had en heb het aardig druk gehad?.

      Ik leg dat nog wel een beetje uit in de topic die ik binnenkort start over me route? en er hebben een aantal dingen gespeeld waardoor het heel lang stil lag de route?.

      Ik ben ook zeer blij dat jij er ook nog bent en leeft me beste vriend + seinhuis broeder + maatje.

      tot snel Tabare

    3. Sikkenbaas

      Sikkenbaas

      Vriend, het leven is een aan een schakeling van gebeurtenissen.

      Sommige zijn leuk, minder leuk of ronduit rot.

      Het leven zit vol uitdagingen en het vergt stuurmanskunst om je schip op koers en boven water te houden.

      Ik heb ook vele stormen in mijn leven moeten ondergaan.

      Maar ik ben er nog steeds en ik stuur mijn schip met positiviteit, kracht en volharding, ondanks ik af en toe flinke stormen moest trotseren en mijn schip volledig vastliep op een zandbank. Steeds ben ik weer losgekomen.

      Je bent precies waar je moet zijn. Wees niet bang om te leven en in het volle licht te staan.

      Geloof in jezelf en je kracht. Je bent het waard!

    4. Tezz47

      Tezz47

      met die goede en wijze woorden haal ik me kracht uit ?? en en ben zeer trots dat we elkaar hadden ontmoet bij SWZ??.

Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy