Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

Paul2963

Taxi Driver
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Paul2963

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ik heb alles laten zien wat jullie vroegen. na vier dagen wordt gezegd dat het aan mij ligt en zeker niet aan het spel. nog nooit problemen gehad met installeren. ik speel div spellen. als ik vage antwoorden geef zeg het dan gelijk en niet achter af. ik was kort door de bocht sorry maar stel je eens in mijn plaats.
  2. makelijk de schuld bij iemand anders neerleggen. het spel heeft nooit goed gedraaid en een paar keer er op nieuwe er op zetten toch blijft het spel niet goed. nooit meer een spelkopen bij julie.
  3. Hij loopt vast krijg geen melding . kom er ook niet alleen door computer uit te zetten. dit heb ik al een paar keer gemeld. pakketten zijn los in gevoerd met code 4 stuks met rest zonder zat ook geen code bij.
  4. jullie hebben er meer verstand van als ik Dus als julie het niet weten. zonder retro nl. pakket werkt het redelijk. ik heb alles er af gehaald en bestanden verwijderd en er zonder Retro nl er op gezet nu loopt het redelijk goed waar het zit weet ik ook niet.
  5. ja dit heb ik gekocht via Staem. als alleen tsc inst doet het wel maar als ik op de bok ga stopt het spel. ook met laagst ins zoals Robert het zij.
  6. dus 60 euro weg voor niets. ik heb het spel hier gekocht. het blijf het feit dat het spel al in het begin niet goed werkt.
  7. Hallo Sjef de inst op boven staande post de 1 st staan goed. De boven staande staat ook goed.
  8. het spel er voor de 3 keer op nieuw op gezet werkt nog steeds niet. Ook bestanden gezocht alle oude tsc bestanden waren weg. het spel werk al niet goed van de eerste keer . {sjef 61} ik heb volgens uitleg het spel er op gezet. Door dat ik zekker al 8 keer het spel niet kon sluiten moest ik het doen door de computer uit te zetten.
  9. Oke maar advies is welkom. nu wil het spel hele maar niet meer op starten. spijt dat ik 60 euro uit geef aan iets dat niet werkt. en op een ander schijf zetten helpt ook niet zie probleem op forum. hier woord je radloos van. Help.
  10. dit hoeft niet nodig te zijn ander spelen doen het ook.
  11. Hallo Robert. TSC werk wel maar als ik in de Trein zit op de Bok loopt het spel soms vast. als buiten of uit het raam hang doet het spel het wel. kan nog proberen op 32. het spel nieuw er op gezet tot deed hij het weer alleen boven gestaande blijfen. dankje wel voor je hulp
  12. integriteit controle gedaan i bestans werd er op nieuwe geladen. op nieuwe op gestart en weer op het zelfde punt stopte het spel weer. dan toch het spel op nieuw er op zetten kijken oddat helpt.
  13. ik ga proberen het spel er op nieuw op te zetten kijken of dat helpt? andere spelen werken wel op staem. laat het wel weten of het helpt.
  14. op ctrl, alt, del reageert laptop ook niet bij vastlopen Denk dat tsc wel goed op start. Heb in ieder geval onder de beeld menu drive etc staan Krijg geen foutmelding als spel vastloopt
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy