Jump to content
SimTogether wenst het Nederlands elftal veel succes op het Europees Kampioenschap 2024! I SimTogether wishes the Dutch team the best of luck at the European Championship 2024! ×

Rudolfph

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral
  1. Er blijkt toch een BVS van Wijlre op klassiekebeveiliging.com te staan, zie hiervoor het overzicht met BVS'n in het menu aan de linkerzijde. In de tekst van seinhuis Wijlre staat echter geen link naar het bestand.
  2. Ontzettend leuke update! Maar... ik kan totaal geen documentatie van Wijlre vinden, klopt dat? Ook op klassiekebeveiliging.com zijn geen bedieningshandelingen te vinden zoals die voor Krw wel beschikbaar zijn. Ik heb van alles geprobeerd en ik sommige dingen zijn uiteindelijk met veel proberen wel een keer gelukt, maar ik weet niet of het me nog een keer lukt. Uiteindelijk liep ik vast op een bevroren buitenaanzicht en een bijbehorende foutmelding. Mocht je geïnteresseerd zijn: ik heb een save-file en de tekst van de foutmelding, die zou ik kunnen mailen. En een klein wensje, hopelijk gemakkelijk te implementeren: kan je het opstartscherm zo maken dat standaard de laatst geopend post geselecteerd staat, net als bij datum en tijd het geval is? Als ik de boel verpruts en daarom opnieuw opstart, kijk ik de helft van de tijd opeens naar Rm ?
  3. Gisteren en vandaag een en ander uitgeprobeerd, ik vind het een ontzettend leuke simulatie. Ik geloof dat ik Krw inmiddels redelijk onder de knie heb qua regulier treinverkeer, echter de zaterdagse 6244, welke door moet rijden, kwam tot stilstand en kreeg ik met geen mogelijkheid in beweging (uiteindelijk handmatig doorgereden). Seinen stonden beiden tijdig veilig. Vergeet ik nog iets? Rm ook even geprobeerd, ik loop er vooral tegenaan dat ik de bediening van Ah en Hgl gewend ben, maar omdat sommige sneltoetsen hier een andere functie hebben, heeft dat soms onverwachte gevolgen. Verder kreeg ik de handbediende overweg wel dicht, maar ging die niet meer open. Moet dit automatisch gaan na het passeren van de trein of niet? Iemand tips? Van beide helaas niks opgeslagen dus ik heb ook niks om te delen.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy