Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

Stefank1976

Handcar Traveller
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Stefank1976

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Stefank1976

    Advies routes

    Hoi allemaal, Ik ben al een tijd van plan om routes te gaan importeren in Train Simulator. Op deze website staan er genoeg. Heeft iemand advies hoe ik dat het beste kan doen? Is dat "gewoon" van boven naar beneden afgaan van het downloadlijstje? Alvast bedankt voor de hulp. Gr Stefan
  2. Bedankt voor je snelle reactie Sjef61. Kan ik ergens zin wanneer deze beschikbaar zijn ?
  3. Hoi allemaal, Ik krijg een foutmelding bij het opstarten van het starterspakket (met bijvoorbeeld de VIRM). Het zal ongetwijfeld aan mij liggen maar hopelijk kan iemand mij helpen. In de bijlage staat de foutmelding die ik krijg. Alvast bedankt voor jullie hulp!
  4. Hallo allemaal, Ik heb toch nog een vraagje, nou eigenlijk twee. 1. Ik wil RWP bestanden installeren, op het forum zie ik een verwijzing staan naar utilities.exe maar dit bestand kan ik niet terugvinden, maar waarschijnlijk ligt dat aan mij. 2. Kan ik controleren of ik alle bestanden heb geinstalleerd voor de routes en zo ja welk programma kan ik het beste gebruiken. Nogmaals bedankt voor alle hulp.
  5. Hoi Sjef61, voor de COHA is het gelukt. Dank je wel voor je tip. Als ik echter op de link klink voor de Nederlandse Bovenleiding moet ik toegang aanvragen, heb jij dit ook gedaan? Gr Stefan
  6. Stefank1976

    Route HSL Zuid

    Hallo, Ik ben bezig met het downloaden van de HSL Zuid route. Het meeste heb ik kunnen downloaden maar ik krijg drie bestanden niet gedownload Te weten de twee van Coha en de Nederlandsebovenlijdingportalen. Kan een van jullie mij misschien op weg helpen waar deze bestanden te vinden zijn? Dank jullie wel.
  7. Hallo allemaal, Vandaag heb ik de MAT-64 aangeschaft van Christrain en ik loop tegen een klein probleem op. Ik krijg namelijk de deuren niet gesloten (openen met Load/Unload) lukt wel maar het sluiten niet. Het zal ongetwijfeld aan mij liggen maar heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen? Alvast bedankt voor de reactie.
  8. Ik ben nieuw op dit forum en ben begonnen met het installeren/downloaden van een route en heb hiervoor de HSL gekozen. Ik heb een paar freeware Assets proberen te downloaden en loop tegen het probleem aan dat de link naar Amsterdam Centraal niet meer werkt. Daarnaast staat er 2 x Bovenleiding is de Assets waarvan één link werkt. Kan iemand mij misschien op weg helpen om de benodigde assets te downloaden? Alvast bedankt!
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy