Jump to content

suzanne01

Handcar Traveller
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About suzanne01

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ah! Oke, dank je wel Sjef61 ? Zal eens kijken of ik hem hier een berichtje kan sturen en het zelf kan proberen aan de hand van je video.
  2. Om de één of andere reden mag ik dat daar niet doen. ?
  3. Beste mensen, Voor 't zuiden van Nederland 2.0 heb ik een quick drive scenario pakket gedownload. Deze: https://dutchsims.nl/viewtopic.php?f=65&t=1344 Hierin zitten alle deeltrajecten in deze route, echter ontbreekt hier het traject naar Tiel. Weet iemand of er een quickdrive scenario Utrecht - Tiel v.v. voor deze versie van deze route bestaat? Of mij kan vertellen hoe ik dat zelf kan maken eventueel? Alvast dank en hoor graag.
  4. Oké dus bovengenoemde downloadlink zijn deze masten? Dan zal ik de mapjes en bestandjes nog even goed nalopen....dank in ieder geval zover.
  5. Inmiddels wel....maar dit heeft niet geholpen ? Scenery distance heb ik inmiddels ook op 100% staan, daar ligt het dus niet aan. Iemand een idee of dit misschien aan de versie van de route ligt? (aangezien ik op YouTube soms video's van de routes zie met zowel zonder als met de hoogspanningslijnen). Of dat ik nog iets mis? (Ook in Breukelen ontbreken ze namelijk).
  6. Ik heb alles geïnstalleerd wat er in de handleiding staat.
  7. Beste leden, Op de route 't Hart van Nederland hoort een hoogspanningslijn te staan bij o.a. aansluiting de Haar en tussen de stations Veenendaal West en Veenendaal Centrum. Deze staat er echter bij mij niet, wat een raar beeld is aangezien deze er in het echt ook staat. Eerst dacht ik dat deze er gewoon niet in staat, kan gebeuren natuurlijk, echter als ik een filmpje van de route kijk op YouTube. (Bijv. deze: https://www.youtube.com/watch?v=jO7yGVrcbj4) staat er wel een mooie hoogspanningslijn. Mis ik daarom nog iets en zoja, weet iemand waar ik deze missende asset(s) kan downloaden? Is het toevallig dit pakket? https://simtogether.com/files/file/746-hoogspanningsmasten-pack Hierbij een screenshotje uit het YouTube filmpje van de desbetreffende hoogspanningslijn die ik dus mis: Hoor het graag en dank jullie wel alvast. Suzanne
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy