Jump to content
×
×
 • Create New...

KerAp

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tabellen? Wat zijn dat? Kan je misschien iets uitgebreider beschrijven wat je precies moet hebben? Overigens zijn draaistellen en koppelingen toch echt noodzakelijk volgens mij, hoor.
 2. Wat heb je precies nodig om een loc of koprijtuig in de sim te testen? Voor een wagon is het genoeg als de bogie en wagon blueprints en de koppelingen geregeld zijn, maar hoe zit dat bij een loc/koprijtuig? Ik begrijp dat er daarbij ook een cabine moet zijn, maar welke animaties/controls/e.d. zijn zeg maar verplicht? Ik wil graag mijn modellen zo snel mogelijk in-game kunnen testen zodat ik het in een vroegtijdig stadium doorheb als ik iets verkeerd doe.
 3. Ja, maar waar wordt die geplaatst? Niet waar je hem verwacht in ieder geval. Edit: is er anders een manier om een .rwp te "inspecteren"? Edit2: Ja, die is er, gewoon openen met WinRaR. Ben eruit. PreLoad zat in de RSC ICE3 map in plaats van de DTG 407 map. Opgelost.
 4. Volgens mij wel. Denk dat deze download de boosdoener is: https://www.railsim-fr.com/forum/index.php?/files/file/1163-patch-class-374-eurostar/
 5. De Eurostar 374. Geen idee meer of het een .rwp of .rar/.zip was.
 6. Even kort ander vraagje, aangezien ik er gelijk een grote schoonmaak bij doe. Ik heb een PreLoad die niet werkt en die ik ook nergens kan vinden. Wil hem graag wissen, maar dat mag niet van TS2021, de knop is grijs. Ken jij een trucje om die op te sporen?
 7. Zit juist meer met buitenlandse routes in mijn maag, maar zo te zien heb ik veel kunnen redden. Ben even bezig te schade op te nemen en te kijken wat ik zelf kan redden/opnieuw downloaden. Mocht ik nog wat nodig hebben, PM ik je. Ik kom overigens toch flink wat .xml's van jou tegen, trouwens.
 8. Ok, dus dan moet ik alleen mijn routes waar nodig herinstalleren en mijn source map herstellen. Dat is nog wel te doen. Was even bang dat ik al mijn assets opnieuw bij elkaar moest gaan zoeken. Weet niet of ik de energie daarvoor had gehad danwel of dat gelukt was...
 9. Maar dat is dan ook echt alles?
 10. Dus ik zit alleen met routes en scenarios? Kijk, dat is nog eens goed nieuws! Die terughalen is nog wel te doen. Hebben routes meer .xml bestanden dan alleen RouteInformation en ScenarioInformation? Die .dds is ook niet zo'n probleem, is alleen van invloed op zelfgemaakt spul. Wat wel erg vervelend was, je voelt hem als mede-bouwer misschien al aankomen, waren mijn blueprints in de source map. Maar die kan ik wel weer terughalen met RWTools door de .bin in de asset map te openen. En gelukkig kon ik de meeste met data recovery terughalen.
 11. Dat is ook geen probleem, maar het zou fijn zijn als mijn Assets mee kunnen. Even op een andere schijf geprobeerd, en op het eerste gezicht lijkt al mijn materieel veilig.
 12. Mag ik vragen waar je die NS Vectron skin vandaan hebt? Stond net op het punt die zelf te proberen. Edit: Moet het forum beter in de gaten houden. Eigen werk, dus. Mooi, hoor.
 13. Hoi, Ik vrees dat ik een best wel flink probleem heb. Tijdens het installeren van een repaint heb ik per ongeluk een .bat bestandje op de verkeerde locatie (Railworks map) gedraaid, waardoor ik in mijn hele railworks mapstructuur alle .xml bestanden kwijt ben. Het bestandje in kwestie bevatte namelijk de regel: DEL *.pak *.psd *.dds *.bak* *.tgt* *.cost* *.xml* *.proxybin *.old Thumbs.db serx.exe *.rar *.log /S Ik begrijp dat hiervan alleen de .xml bestanden een probleem zijn. En de .dds bestanden in mijn source map, maar die heb ik gelukkig wél ge-back-uppe

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy