Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

[NL] Installatie van je aankoop

De meeste producten uit de webshop worden eenvoudig en snel met een installatiebestand geïnstalleerd. We leggen het je hier uit.

De meeste producten uit de webshop worden eenvoudig en snel met een installatiebestand geïnstalleerd. We leggen het je hier uit. 

1. Train Simulator Classic is benodigd. 

Onze producten zijn bedoeld als uitbreiding op Train Simulator Classic. Je hebt daarom Train Simulator Classic. benodigd voor een goede werking van de je aankoop. Train Simulator kan hier worden gekocht. Het starterspakket kan mogelijk ook interessant voor je zijn!

2. Download je product

De eerste stap is om het installatiebstand van je aankoop te downloaden. Je vindt het installatiebestand op jouw eigen productpagina. 

3. Doorloop het installatiebestand en voer de serial in

Als het installatiebestand succesvol is gedownload, dubbelklik je op het installatiebestand. Doorloop vervolgens de installatie. Tijdens de installatie wordt je gevraagd om je serial in te voeren. De serial staat op dezelfde pagina als waar je het installatiebestand hebt gedownload.

Dat is alles. Veel plezier met je aankoop!


Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy