Jump to content

Achterhoek- en Twentelijnen 2.0

   (2 reviews)

1 Screenshot

The route 'Achterhoek- en Twentelijnen' is a routenetwork situated in the east of the Netherlands. This version comes with it 5 lines, totaling approximately 130km. The 5 lines in this version are:
-Apeldoorn – Deventer
-Apeldoorn – Zutphen
-Deventer - Almelo
-Deventer –Zutphen
-Zutphen – Winterswijk
In this release there are also markers for the station of Almelo de Riet. This is purely for AI and will not be given more scenery. For more information as well as the requirements -> see the manual!

See the manual / Zie handleiding!

De route Achterhoek- en Twentelijnen is een routenetwerk gebaseerd in het oosten van het land. Deze versie komt met 5 trajecten die samen garant staan voor ongeveer 130km aan rijplezier. De 5 trajecten in deze versie zijn:
-Apeldoorn – Deventer
-Apeldoorn – Zutphen
-Deventer - Almelo
-Deventer –Zutphen
-Zutphen – Winterswijk
In deze release liggen ook de markers voor het station Almelo de Riet. Deze is enkel voor AI en zal niet verder worden voorzien van scenery. Voor meer informatie alsmede de benodigdheden -> lees de handleiding!

  • Like 6
 Share


User Feedback

You may only provide a review once you have downloaded the file.


etienne123

   2 of 2 members found this review helpful 2 / 2 members

Helaas niet eerder dan vandaag de tijd gehad om deze route te installeren en te rijden. Maar wat een geweldige route! Zeer veel oog voor detail, en super realistisch. Met de totale lengte en de vele mogelijkheden, zijn hier heel wat uurtjes speelplezier op mogelijk.

Dankjewel Niels! 

20210128205527_1.jpg

 

20210128205654_1.jpg

Link to review
Hans Weverling

   1 of 1 member found this review helpful 1 / 1 member

Een prachtige route door een fantastisch landschap, Niels! Ik ben hier in ieder geval blij mee! Bedankt voor het vele werk wat je hierin hebt gestopt!👏

Eén opmerking: waarom stopt het verkeer niet voor de spoorbomen bij station Twello?

Response from the author:

De overwegen rondom Twello lijken nog wel eens te willen glitchen, ik weet niet hoe dat komt. De linken liggen in ieder geval goed. Ik denk dat dat een klein TS probleempje is

Link to review
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy