Jump to content
×
×
 • Create New...

Hans Weverling

Community Booster
 • Content Count

  276
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Hans Weverling last won the day on November 25 2020

Hans Weverling had the most liked content!

2 Followers

About Hans Weverling

 • Birthday 10/13/1943

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  Leuk scenario! Ook hier geldt weer dat het gras bij de buren altijd groener is! Alleen jammer dat de perrons van de tussenliggende stations te kort zijn voor deze trein of dat deze trein te lang is!
 1. Dat zou best wel eens kunnen! Wees eerst eens wat specifieker. Over welk scenario heb je het en waar is dit probleem.
 2. Ziet er weer perfect uit, Edgar! Ik hoop dat ik nog tijd van leven heb om deze route te rijden!
  Goed gedaan, Charlie! Een leuk, probleemloos scenario. De kleine puntjes zijn al genoemd door EnergeticWeeb. Dit advies kan je weer gebruiken voor een volgend scenario. Ga lekker verder op de ingeslagen weg!
 3. Ik hoop dat het met je gezondheid weer de goede kant opgaat! Ben blij dat de motivatie weer aan het terugkomen is want je bent wel met iets moois bezig! Hou de moed er in en alles zal goed komen!
 4. Heb dit scenario net gereden. Bij mij lukte het de eerste keer ook niet maar je moet stoppen aan het einde van het blindenpad op het perron. Dan lukt het bij mij wel.
 5. Ziet er niet verkeerd uit, Rob maar zo te zien heb je nog een hoop werk voor de boeg! Succes en sterkte!
 6. Je gaat lekker, Edwin! Nog een lekker stuk te gaan!
 7. Hier snap ik even niets meer van. Is dit een nieuwe update? Ik heb nog de V 2.0. Wat zijn de veranderingen in V 2.1? En waarom is het V 2.2 bij DutchSims? Graag een uitleg hierover Mark! Vast bedankt!
 8. Ziet er weer schitterend uit, Edgar! Machtig mooi stukkie werk van Chris! Erg herkenbaar vooral voor Hagenezen!
 9. Het ziet er allemaal zeer gelikt uit. Gezien jouw scenario's ben jij een echt iemand van de jaren '70 en '80. Ik heb grote bewondering voor jouw scenario's en kijk dan ook met veel genoegen naar de voortgang van deze route. Ik ben er van overtuigd dat dit iets moois gaat worden!

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy