Jump to content
SimTogether wenst het Nederlands elftal veel succes op het Europees Kampioenschap 2024! I SimTogether wishes the Dutch team the best of luck at the European Championship 2024! ×

NS200-300 serie Sik v2.0 2.0

   (2 reviews)

1 Screenshot

In this release are 8 variants of the NS 200 – 300 Sik (goat) in several liveries with a working (though not functional) Hiab crane and flashlights. Also included are 8 wagon versions for transportation in a train or as a static object on the tracks.

In deze uitgave zijn er nu 8 bestuurbare varianten van de NS 200 – 300 Sik in het groen, geel grijs en bedienbare maar niet functionele Hiab kraan met zowel de Amsterdamse als de Zwolse varianten en de Arbo versie met rode en blauwe zwaailampen. Tevens zijn er van alle varianten ook wagonversies zodat deze ook met een trein in opzending mee kunnen.

  • Like 5
  • Thanks 1

User Feedback

You may only provide a review once you have downloaded the file.


RekoLok

· Edited by RekoLok

   0 of 1 member found this review helpful 0 / 1 member

Het is een mooie uitvoering van de NS serie 200/300 en een verrijking van het locomotiefbestand voor liefhebbers van het oude NS-bedrijf en lokaalspoorwegen.

De locomotor is goed tot stand gekomen en de verschillende versies zorgen voor een mooie variatie.

Ik heb echter wel enige kritiekpunten, maar deze zijn toch voor de kniesoor.

 

-Het valt mij op dat het tractiehendel onjuist in de game is gebracht. De locomotor heeft in de game het tractiehendel in de stand 'stop' staan wanneer de locomotor stationair draait en kent in de game maar twee       tractiestanden.

 Bij de locomotoren in het echt leven is dit anders, dan is de stand 'stop' voor het uitschakelen van de motor en is de stand 'leegloop' voor het stationair lopen. 

 Tussen de stand 'Leegloop' en 'Rijden' kent de locomotor vier tractiestanden, waarvan ik meen dat de tweede tractiestand de meeste elektrische koppel heeft. ( Al weet ik het laastgenoemde niet zo zeker)

-Het valt mij op dat wanneer men de locomotor bekijkt, het model nooit in de neutrale stand zal staan, maar altijd achteruit of vooruit, terwijl dit vanaf de treeplank wel zo is.

-Als laatste punt is mij opgevallen dat de remmen van de locomotor in de game zijn gebracht als een treinrem, terwijl dit in het echt niet het geval is. In het echt remt de hendel de voorste as en remt het pedaal

 de achterste as. 

 

Ondanks deze punten is het een zeer goed model van de locomotor. Ga zo door!

Link to review
Alola

  

Rijdt erg goed en heeft fijne extra functies, zoals de deuren en de ramen die te openen zijn. Remmen gaat ook goed en de rangeerder is een echte goede toevoeging. Bedankt Marc!

Link to review
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy