Jump to content

Met de SLT van Utrecht naar Rhenen toe 1.0.0

   (2 reviews)

1 Screenshot

good day master,

 

A ride has been prepared for you today with the SLT from Utrecht Central to Rhenen. From there you are done with the service and you can continue to enjoy your day.

-SLT
-VIRM

-ICM

Goedendag meester,

Er is vandaag een ritje voor u klaargezet met de SLT van Utrecht Centraal naar Rhenen toe. Vanaf daar bent u klaar met de dienst en kan je verder genieten van jou dag. 


User Feedback

Create an account or sign in to leave a review

You need to be a member in order to leave a review

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Hans Weverling

   2 of 2 members found this review helpful 2 / 2 members

Op zich een aardig scenario alleen ik kom niet in Rhenen terecht. Bij Veenendaal Centrum staat het sein op rood en blijft rood tot ik een ons weeg. Maar zover laat ik het niet komen en als ik op Tab druk kreeg ik approved. Op naar Rhenen denk je dan. Vergeet het maar want iets verderop is de ontsporing een feit. Vandaar 1 sterretje voor de moeite.

Link to review
Warszawysk_

  

Ik ben te vroeg vertrokken van Utrecht Centraal, reed iets te hard en was te laat op Vaartsche Rijn en op Veenendaal Centrum bleef het sein op rood en ik kreeg 'Approved' met net zoals Hans een ontsporing tot gevolg.

Link to review
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy