Jump to content
Er was een korte storing in het gebruik van Ideal. Dit probleem is opgelost! We faced an issue with our Ideal payments. This issue has been solved now. ×
  • 0

RSSLO Vectron Advanced


Alola

Question

Hallo jongens en meisjes van Simtogether.com

 

Ik heb weer even een vraag: Een tijdje geleden heb ik de RSSLO Vectron AC/DC + de advanced versie gekocht. Nu heb ik gezien dat RSSLO meestal met PZB rijdt, maar ik rijd graag zonder. Ik heb zo'n beetje onder de knie hoe ik PZB uit moet schakelen in de advanced versie, maar ik krijg op de display de volgende melding te zien: PZB mit Storschalter abgeschaltet, V-Uberwachung 100 km/h.

 

Ik denk dat ik met deze melding niet harder mag dan 100 km/h, maar ik wil gewoon de baanvaksnelheid rijden met PZB uitgeschakeld.

 

Weet iemand hoe dat moet?

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Heb je al eens geprobeerd om harder te rijden dan 100 km/h? Uit ervaring weet ik dat er altijd wel een geel lampje / melding blijft branden als je PZB uitschakelt, maar wat de betekenis is weet ik niet vanbuiten. Normaal gezien kan je PZB gewoon uitschakelen door de "isolator-switch" in de machineruimte te activeren. Hopelijk heb je hier wat aan! ?

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy