Jump to content

20200720201456_1.jpg


Sikkenbaas
  • Like 3

From the category:

Train Simulator Classic

· 4,840 images
  • 4,840 images
  • 751 image comments

Photo Information


Recommended Comments

32 minuten geleden, BolusZeeuwMeeuw zei:

Prachtig! ?

 

Dank je wel! Maar dit tafereel is inmiddels al weer ter ziele. Door de vele assets wordt het te bond en wordt het beeld onrustig. Ik blijf net zo lang kloten totdat ik de asset balans goed vind.

Het is de kunst van het weglaten...

Edited by Sikkenbaas
Link to comment
20 uren geleden, Sjef61 zei:

De wagons had je al weg gelaten zie ik ?

 

? Inderdaad Sjef. De kunst van het weglaten! ??

Link to comment

Tja, wat moet ik hier nu weer van zeggen? Dit is zo mooi, welke route is dit? Ik wil ook je nog iets van mij laten zien, je naam is Sikkenbaas dus ik neem aan dat je een liefhebber van de Sik bent. Dit is de Sik in schaal 1 op 10 waar ik begin jaren 90 aan begonnen ben. Hij is nog steeds niet af omdat alles handwerk is en het alom bekende gebrek aan tijd ?

Sik.jpg

  • Thanks 1
Link to comment

Bedankt voor je reactie Steam_John4!

 

Ik ben blij om op deze manier een mede modelbouwer te ontmoeten, en aangezien modelbouwers meestal positief kritische personen met oog voor detail zijn, alles gaat immers op de millimeter, hecht ik waarde aan je compliment. Hieronder mijn zelfgebouwde* modellen in de schalen 1:8 (NS355) en 1:6 (NS207) en rijden op de spoorbreedte 7 1/4 Inch. Daaraan heb ik de naam Sikkenbaas ontleend. Mocht je bekend zijn in het modelbouw wereldje dan zal je ze wellicht herkennen. De modellen zijn al een paar decades oud.

 

De route is van mezelf, en als modelbouwer hecht ik waarde aan detail. Bij het bouwen van mijn route gaat het mij niet zozeer om het rijden, maar juist het bouwen van een zo gedetailleerd mogelijke omgeving.

 

*De modellen zijn gebouwd door wijlen mijn vader, broer en ondergetekende.

 

207en355.jpg

Edited by Sikkenbaas
Link to comment

Het is wederzijds en wat een toeval. Ik heb met veel bewondering naar je foto gekeken, en ingezoomd natuurlijk ?, maar het zijn twee pracht exemplaren met veel details. Het duurt nog wel even voordat mijn model zover is. Jou oog voor detail was mij al opgevallen, kijk alleen al naar dit shot. De variatie in de vegetatie is zo divers en dat maakt het zeer realistisch. Als software Engineer weet ik hoeveel werk en uren het kost om dit te maken.

Ik blijf je volgen, groet John.

  • Like 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Home
Activities
Sign In

Sign In×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy