Jump to content

trainsxp

Members
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

trainsxp last won the day on May 27

trainsxp had the most liked content!

Community Reputation

24 Good

2 Followers

Recent Profile Visitors

460 profile views
 1. trainsxp

  geen spoor?

  Hoezo niet meer te downloaden, zit dit niet in het Starter Set pakket?
 2. Even een aanvulling; dit geld alleen voor xml bestanden die in Assets mappen kunnen voorkomen! En bijv. niet voor xml bestanden die elders voorkomen zoals deze in routes mappen: ......\RailWorks\Content\Routes\47b6f7ad-85b8-667f-975a-5aeb7c18d28c\RouteProperties.xml Wat dan help je de route om zeep.
  Nou Hans je bent gauw tevreden, Het is dan wel zijn eerste scenario wat ik las, maar zou het op realiteit zijn gebaseerd dan lijkt het mij sterk dat je op het afgelegde traject geen een (AI) trein tegenkomt. Wat er staat zijn allemaal losse consisten waarvan er 3 leeg waren volgens RW_Tools M.a.w. als voorbeeld, in Arnhem moet je een minuut of 5 wachten en je ziet niet een beweging wat al gauw gaat vervelen. Zet daar dan een paar treinen neer die je laat vertrekken en/of binnenkomen die je in een portaal laat lopen of zo, daar fleurt het al wat van op.
 3. Nou ik zal wel eens kijken of ik de Sneltram route ergens kan neerzetten in de staat zoals die nu is.
 4. Nou om eerlijk te zijn is dat de topic starter er over begon en daarom de 2D map liet zien. Maar het projectje ligt al een paar jaar in de diepvries en had niet het plan om hier mee verder te gaan. Alleen het spoor en de stations perrons liggen er, voor de rest is het nagenoeg kaal. Afijn, als iemand er wat inziet laat maar weten. Oja je moet iig wel de Frankfurt U-Bahn Route Add-On hebben.
 5. Hmm, een vreemd scenario met de complete oude 't HvN route mee verpakt wat niet de bedoeling kan zijn. Zat even niet op te letten dus mijn route overschreven wat resulteert dat alles wat na de laatste backup (ca. een week oud) opnieuw gedaan moet worden. Ofwel dit scenario onmiddellijk verwijderen!
 6. Nou zoals TheLaRiche al zei is dit de 2D-map van de SUNIJ lijn in TS. Ofwel de spoorligging van deze lijn met ca. in het midden de remise die je krijgt als men in een route op toets 9 klikt om bijv. wissels te schakelen. Wellicht zegt dit je meer:
 7. Ja, had ook eens gekeken met RW_Tools en dan mis jij (en ik) genoemde rijtuigen. Bij de link van Steam staat dat de ontwikkelaar Virtual Railroads is en weet even niet of dat de juiste is wat versie betreft. En ja zoals bij aan ander scenario topic al gemeld staat geschreven wat je nodig hebt maar zonder link aangaande wat nodig is. Ofwel de klok hebben wij maar nu de klepel nog, en dat kan alleen de maker precies weten. Maar als je verstand van RW_Tools hebt kun je die 2 rijtuigen toch omzetten met hetgeen je wel hebt, dus uit de vR/BR 101 V Rot EL. En zoals je zegt zou ik ook geen extra kosten maken voor die paar rijtuigen die eens een keer nodig zijn en misschien nadien nooit meer. Edit/ Het kan ook deze wezen wat beter overeen komt, alleen wat prijs betreft is dat lood om om ijzer: https://store.steampowered.com/app/448194/Train_Simulator_DB_BR_101_Loco_AddOn/
 8. Nee, een andere oplossing is daar niet voor omdat hij alleen bij Steam te halen is. Door te wachten los je dat op totdat ze weer online komen. Afijn dat zijn ze bij mij en dan zou het om deze kunnen gaan: https://store.steampowered.com/app/376960/Train_Simulator_DB_BR_1121_Loco_AddOn/
 9. Nou ja ervaring is wat veel gezegd en niet heb, maar een ding lijkt mij vrij duidelijk. Als je bijv. Munich Augsburg add-on uit vinkt dan ben je niet alleen de route kwijt maar ook de assets map. Wat ik bijv. uit vink is enig Amerikaans en Engels spul (uitgezonderd het US loco & asset pack) waar ik weinig mee heb, en mis ik enkele objecten die in NL routes zitten het zij zo. Ook heb ik de meeste payware uit gevinkt in de rechtse (route) editor lijst mocht dat aan staan zodat de objecten niet in de linkse lijst verschijnen en dus ook niet kan selecteren. Zie knipsel waarbij je het linkse vinkje laat staan. Hiermee blijft de string in het RouteProperties.xml bestand aanwezig, anders komen de gebruikte objecten niet meer in beeld.
 10. Heb je deze Eloc wel?: https://www.railtraction.eu/ns-1800.html
 11. Kun je de ZWNL route niet selecteren, (staat niet in de lijst) of de scenario's niet uit deze route?
 12. Zie https://www.railsim.nl/forum_2012/index.php En https://dutchsims.nl/viewtopic.php?t=271 Bij beide is registratie/aanmelden vereist. Ps. je bent mij net voor Sjef, alleen heb ik een keuze meer.
 13. Precies heren wat hannesen betreft, 'k zou zeggen probeer eens wat, "äl doende leert men" is en zal altijd blijven bestaan. En mochten ook de assets mee gaan dan vink je het weer aan.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy