Jump to content

trainsxp

Members
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

trainsxp last won the day on May 27

trainsxp had the most liked content!

Community Reputation

31 Good

2 Followers

Recent Profile Visitors

574 profile views
 1. Mooi, had geweldigesjem al in een PB verwezen naar mijn bericht hier dus dat kan haast niet mislopen.
 2. Dat is toevallig omdat je nu weet dat ik er een PB over kreeg wat Hier is geplaatst en jou voorgaande bericht niet had meegekregen.. Afijn, dat gaat dus goed komen.
 3. Daar ben ik weer, ik kreeg een PB van geweldigesjem met een vraag over een addon die bij jullie in de shop te koop is en wel deze: Ik wil graag uw route downloaden, maar zodra ik naar de Koeblitzer Mountain Route 3 pagina op simtogether ga krijg ik een out of stock melding onderaan de pagina. Hoe kom ik nu aan deze vereiste benodigdheden? Zou daar eens naar gekeken kunnen worden hoe dat zit, ofwel een interne fout, of dat geweldigesjem mogelijke verkeerde handelingen doet als de fout niet bij de site ligt? En als er om welke reden dan ook geen oplossing komt zal ik genoodzaakt zijn om hem naar de originele site te verwijzen. {is geen dreigement hoor. )
 4. De paarden van stal heb je niet genoemd, ofwel de Locs van hier. Waaronder een NS 1100 van Quinzeedied.
 5. Excuus aanvaard John!
 6. John, zullen wij je laatste bericht maar negeren omdat het geen waarde heeft voor je probleem? Ik snap je frustratie in deze maar toch, we hebben allen het beste met je voor. Zoals ik al eerder te kennen heb gegeven als je nu eens een lijst van missende objecten van een route waar je de dijken niet van hebt bijvoeg in een bericht?
 7. Zo nu weer Ontopic. Had vanmorgen even met CCleaner de PC opgeschoond waarbij de inlog gegevens ook mee gingen vanwege een verkeerde instelling. Dus moest opnieuw inloggen waarbij ik even later een e-mail kreeg met als tekst "Je bent net ingelogd vanaf een toestel die je voorheen nog niet gebruikt hebt". Dat toestel was een nieuwere versie van mijn browser te zijn toen ik even keek, heb maar meteen bij de oude toestellen uitgelogd. Wil met dit bericht alleen maar even te kennen dat, zoals in dit geval, de site perfect beveiligd is!
 8. Aha zit de vork zo aan de steel, ik word hier beetje bij beetje steeds wijzer.
 9. Vreemd, onder de belknop had ik 2 meldingen dat Etienne 2 berichten had geplaatst. Maar ik kan geen berichten vinden in dit topic van Etienne, dus mijn vraag; wat is dit nu weer voor iets vreemds? Zie onderstaande een knipsel van Etienne zijn proviel:
 10. Oké Sjef dan weten we genoeg dat het archief vrij open staat en hoef ik daar iig niet over in te zitten mocht het zich eens voordoen.
 11. Team, wat ik mij afvroeg is als je bij de oude Treinpunt site je gebruikersnaam cq wachtwoord kwijt ben, wat nog niet zo is maar voor het geval dat ...., Kun je dan alles gewoon uit de download sectie blijven downloaden? Zo niet, kun je er dan ook komen via de nieuwe site als je natuurlijk ingelogd ben, of hoe steekt dat in elkaar?
 12. Ja nu wel en zie ik het meteen staan, die uit de kluiten gewassen button kun is toch haast niet te missen zou je denken, mja schijnbaar door deze blindganger wel, of .... Afijn nu kan ik mijn vraag stellen middels een nieuw topic.
 13. Had even een vraagje over de oude Treinpunt site maar kan onder Feedback geen "start nieuwe topic" knop vinden, of is die er wel maar er totaal overheen kijk?
 14. Juist ja, om welke route gaat het in dit geval? Trouwens onze vriend (RW) TS Tools hebben we nog tot onze beschikking, die zou de missende dijken ook aan moeten geven. Als je dat nu eens uitvoert op die route en dan de lijst even bijvoegt in een bericht?
 15. Tsja, hij heeft je eerdere bericht nog niet gelezen want zijn bericht was 10 mei geplaatst en is ook meteen dat de site het laatst is bezocht door hem .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy