Jump to content
×
×
 • Create New...

juniorfreddy777

Members
 • Content Count

  216
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Good

Recent Profile Visitors

500 profile views
 1. O ja? ik zie alleen maar scenario's. Er is geen route meer op simtogether van de Ijssellijn. OF ben ik in de war https://simtogether.com/files/category/30-de-ijssellijn/
 2. Dat is raar. Hij is inderdaad van Simtogether weggehaald.
 3. Hallo allemaal. De route werkt perfect! alleen ik mis het spoor en het terrein. Ik heb Europe and US assets pack en WOP, Coha en Christrains sporen. Maar nog zijn ze er niet. Waar kan ik deze sporen en terrein downloaden of kopen?
 4. juniorfreddy777

  Out of memory

  Heb zojuist de route 't Zuiden van Nederland getest. Werkt perfect zonder out of memory crashes op TS 32 bit.
 5. juniorfreddy777

  Out of memory

  Heb ik zelf ook vaak last van. Zeker van de routes zoals Krammerdijks Deltaland of Zuid West Nederland. De enige routes waar ik geen out of memory crashes heb zijn De Ijssellijn V1.7 en De Vechtdallijnen. Momenteel ben ik routes aan het uittesten.
 6. Dan is denk ik mijn vraag opgelost want die van dutchsims heb ik al op mijn TS staan. Bedankt voor het antwoord Sjef!
 7. Ik vraag inderdaad veel maar dit is wel een belangrijke vraag. Kun je een Railtraction NS 1700/1800 met een DD-AR van Christrains koppelen. Dus zoals op deze foto. En geld dit ook voor de ICR?
 8. oké ik dacht dat je pas vanaf 1 maart je screenshot kon sturen. Nee dus. Gelukkig. Bedankt voor het antwoord!
 9. Zeker! Alleen weet ik nog niet hoe ik de lint 41 naar voren krijg. Moet ik even in de middag een tutorial opzoeken.
 10. Ik heb zojuist de LINT 41 en 1700 op Railtraction gekocht. Ben er echt bij mee. Dat betekent ook dat sommige toekomstige scenario's deze treinen als spelers of AI trein worden gebruikt. Wou ik gewoon even vertellen.
 11. Ik heb een screenshot naar de screenshot wedstrijd ingezonden maar er staat inzenden 1 maart. Is dit erg?
 12. Een screenshot van mijn scenario: Sprinter naar Zutphen
 13. juniorfreddy777

  SNG op Zwolle

  Een screenshot van mijn scenario: Sprinter naar Zutphen
 14. Goedemorgen mensen! Vandaag is het zover! Jullie mogen een scenario bepalen dat ik als vijfde scenario ga maken. Het moet wel in een van deze routes: De Ijssellijn De Vechtdallijnen Achterhoek en Twentelijnen Je mag op dit topic het scenario wat jij wilt als vijfde scenario opnoemen. Genoeg gekletst! ik ga maar eens beginnen met het extra speciale scenario als zesde scenario. Nog een fijne dag!

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy