Jump to content
×
×
 • Create New...

juniorfreddy777

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

200 profile views
 1. juniorfreddy777

  Nieuwe laptop...

  maar als het langzaam loopt kun je ook de dynamic lighting uitdoen in de instellingen van het spel. Dat heb ik ook gedaan en nu loopt hij als een trein.
 2. Ik denk het niet. Ik speelde vroeger ets2 en ik heb geen routes gezien waar Nijmegen in zit.
 3. Ik bedoel dus een tekst eronder als ik een post stuur zoals een gif of een screenshot probleem is opgelost. Ik heb het al gevonden.
 4. juniorfreddy777

  Vraag

  Ik heb net even een stukje gereden met loc 1732 aan een dd-ar en hij reed heel goed.
 5. juniorfreddy777

  Vraag

  Sjef. Ik wist niet dat er een gratis NS 1700/1800 loc was. Ik dacht dat je die ook moest kopen.
 6. juniorfreddy777

  Vraag

  Je kunt ook (wat ik vroeger deed toen ik nog geen Nederlandse route had) een Christrains trein rijden in Duitsland zoals de route Munich Ausburg of Manheim Karlsruhe wat Sjef al laat zien hierboven
 7. Als ik een Quick drive rit begin met een christrains trein zoals de ICM(m) kan ik alleen kiezen of een ICM(m) 3 of een ICM(m) 4 maar i wil graag met twee of drie treinstellen gekoppeld rijden. Moet ik dan bij custom dat doen of staan die er al?
 8. sorry ik was even weg omdat ik aan het lunchen was
 9. Dat weet ik zelf ook niet maar bij sommigen links heb je een account nodig bij die website. Eigenlijk speel ik de ijsselijn niet met alle benodigheden maar ik heb wel de meeste benodigheden. Wat wel heel fijn is is als je een tweede route wil downloaden dan hoef je niet zo veel benodigheden te downloaden want de meeste heb je al.
 10. Dat kun je doen bij de Ultities.exe van Train simulator en Train simulator zelf. Ik doe het bijna nooit.
 11. Eerst moet je Railworks/Train simulator kopen in installeren. Als je daarmee klaar bent kun je beginnen met het kopen van een of meerdere Christrains trein(en). Dan kies je een route uit. Mijn tip is om met De ijsselijn route te beginnen. Als je een route hebt gekozen dan begin je stap voor stap met het downloaden en installeren van de benodigheden. Als je dat hebt gedaan ben je klaar. Nog even een ding voordat je begint met het kopen van Christrains treinen want er is binnenkort een kerst actie bij Christrains. Dan is er 50% korting op alle Christrains producten.
 12. Ja. behalve als een Moderator het verwijderd maar ik denk dat dat niet zou gebeuren met dit topic
 13. daar heb ik niet zoveel verstand van.
 14. Dat betekent dat je een rit begint zonder dat je met haast op het eindpunt hoeft te komen. Je hebt alle tijd in Quick drive en je bent de enige trein in de route. Een scenario betekent dat je een rit doet met uitleg in het begin welke rit je doet zoals (Hallo meester. Je rijdt vandaag de Sprinter naar Den haag centraal. Kom op tijd en vergeet de richtingsborden niet). In een scenario zijn er meerdere Treinen die door het spel zelf worden bestuurd en je moet op tijd zijn op het eindpunt.

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy