Jump to content
×
×
 • Create New...

Bert

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En hier Tobias, modely-msts.cz/objekyrw.html. Je kan daar objecten weg halen waar je lijstje een stuk kleiner van wordt. Succes, groet Bert.
 2. Bert

  Missing

  Geweldig Sjef, dat was het idd, het is helemaal goed nu, ben er blij mee, bedankt. Groeten, Bert.
 3. Bert

  Missing

  Sjef, dit is o.a. een stukje hekwerk wat ik mis, is uit de scenario Hilversum-Utrecht van RcA51. Op de route HvN komt bij mij deze missing textures van dit hek regelmatig voor.
 4. Bert

  Missing

  Ik mis een bestandje bij Hart van Nederland 1.5 . scenario Hilversum-Utrecht. Naar mijn weten heb ik alles gedownload maar deze kan ik niet traceren. Wie kan mij daar mee helpen., bedankt alvast.
 5. Het is voorelkaar, ik heb het gevonden, er stond nog een mapje R5 van de ThalysPBA normaal en Old open, de R5.GeoPcDX file erin en bingo, bedankt voor jullie support.
 6. Tobias, goedemorgen. Ik heb de handleiding gebruikt die bij het TGV Reseau Pack hoort, 4 velletjes. De motorwagen is in beeld en werkt perfect.
 7. Dank Tobias, ik heb de nieuwste versie 4.02 wel 2x gedownload dus daar ligt het niet aan, ook TGVReseauPack01 verwijdert en opnieuw gedownload bij Steam. TS Tools heb ik, daar zal ik een poging wagen of ik daar wat kan vinden, ben daar niet zo in thuis. Zal morgen kijken voor de zoveelste keer, maargoed de volhouder wint zeggen ze wel eens.
 8. Ja dan houden we zeker idd Bert over, ik ben nu anderhalve dag bezig geweest, stap voor stap volgens de handleiding om GeoPcDX file's van TGV_Reseau naar de betreffende map te kopiëren, helaas zonder resultaat. Wel kwam ik er achter dat de mapjes van bv R1-R8 GeoPCDx naar bepaalde treinen er niet waren en ik die dan daar nietnaar toe kon kopiëren. ik laat hier even zien wat ik mis. Ex Thalys: geen map van R1-R8, R4, R5-6-7 TGV HSBS: R1-R8, R4, R5-6-7 TGV MTLP: R1-R8, R4, R5-6-7 TGV WoreldRec: R1-R8, R4, R5-6-7 TGV Duplex: R1-R8, R2, R4, R5-6-7 TGV Rame503:
 9. Nou Tobias ik heb het ook bij die PBA dus ga de handleiding van TGV ReseauPack1 stap voor stap na kijken. Bedankt iig.
 10. Als je dit bedoelt, dit zijn ze waar het om gaat.
 11. Geen idee, weet wel dat het uit dat uit het TGV/Thalys Pack V3.07 komt
 12. Ja vreemd Stef, even afwachten of Tobias wat uit de hoge hoed kan toveren.
 13. Geweldig Tobias en Stef voor jullie zoekwerk, bedankt voor alle moeite. Ook ik heb ondertussen de Thalys PBKA met de motorwagen compleet, alleen mis ik nog een Passenger Car, Wie kan mij op het juiste spoor zetten om deze er tussen te krijgen.
 14. Ja dan houd het op he, zoals ik het beschrijf werkt het bij mij , dus wie het weet mag het zeggen, bedankt Sjef voor je feedback.

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy