Jump to content
×
×
  • Create New...

Tobiasggg1699

Members
  • Content Count

    144
  • Joined

  • Last visited

About Tobiasggg1699

  • Birthday 09/16/2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hoi Joost, ik weet niet wat ik moet zeggen. blijkbaar lag het inderdaad aan de PPlibrary. die opnieuw gedownload en geïnstalleerd, en het werkt perfect nu heel erg bedankt voor je tip groetjes, Tobias
  2. Hoi Joost, Bedankt voor je tip. Als ik thuis ben ga ik het zeker proberen. Groetjes, Tobias
  3. hoi allemaal, even snel terug van weggeweest, maar ik ben er weer met een probleem. (ik hoop dat ik in het juiste topic zit) een paar dagen geleden heb ik deze versie van Schiphol gedownload en geïnstalleerd: https://forums.x-plane.org/index.php?/files/file/55042-eham-schiphol-amsterdam/ helaas treed er bij mij een crash op bij deze scenery. in het log staat dat er een probleem is, en dat X-plane niet werkt met deze versie. Het gekke is dat ik alles heb gekocht en geïnstalleerd heb wat nodig is. dat zijn Aerosoft Eham amsterdam airport en de ALES - The
  4. wwwwwwwwwwwwwwoooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwww wat ziet dit er gelikt uit zeg. ik kan niet wachten om op deze route te gaan rijden
  5. bedankt. ik ga eens kijken of dat lukt.
  6. Ik ga kijken, maar bied dit een oplossing voor mijn probleem? Ik bedoel: er staan al AI markers in de QD van de AHS.
  7. ik kan in de editor komen van de QD van de route. wat ik niet precies snap is hoe ik het scenario start vanuit de editor. ik kan treinen plaatsen, maar de AI treinen staan er dan niet en ik weet ook niet hoe ik treinen een bestemming moet geven.
  8. Ik ga het proberen. Ik heb het alleen bij deze route.
  9. uhh, op welke manier bedoelt u? ik heb gekeken, en kan via de 64 bit wel in de editor komen van de QD. maar als ik dan uit de editor ga en ik een trein pak, bevriest hij weer. Oftewel; wat zou ik dan aan kunnen passen, zodat hij wel werkt?
    zeker een mooie mod, wel hier en daar nog wel een bug. ik hoor bij de VIRMm ook geen hoge toeter, en het klinkt alsof de toeters vanuit het midden van de trein komen in plaats van voor. wat misschien ook nog wel een leuke (maar ook zeer ingewikkelde) toevoeging zou zijn, zijn de remgeluiden. daarmee bedoel ik het afrem geluid. zoals hier te horen is:
  10. Je mist assets. Oftewel, je hebt nog niet alles gedownload wat je nodig hebt. Controleer de route met TS-tools, die geeft precies aan wat je mist.
  11. ik heb gedaan wat sjef zei. er blijven wel dubbele assets in ts-tools staan, maar dat klinkt na wat sjef zei logisch voor mij. in ieder geval is de route nu zover klaar dat er teminste gereden kan worden. ik denk dat het voor nu wel goed is. iedereen heel erg bedankt voor het meehelpen/denken. groetjes, Tobias
  12. Top dank je. Eens kijken wat ik kan vinden daar.
  13. oké duidelijk wordt geregeld
  14. alle dubbele assets heb ik inderdaad wel gewoon in de hoofdmap staan. maar pakt de simulator dat wel gewoon op en staat her er als missend, of hoe moet ik dat zien?

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy