Jump to content

Dutch TrainSimulations

Hyperloop Passenger
  • Posts

    1,483
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    230

Everything posted by Dutch TrainSimulations

  1. THX! Ik begin er wel weer wat in te komen maar besteed er niet meer zo veel tijd aan als voorheen.. Er zit zoveel uur in en heb er zo mijn best voor gedaan maar naar mijn gevoel is er vaak (te) weinig waardering en dan gaat de motivatie naar een dieptepunt..
  2. Na een tijdje wat minder met TSC & Blender bezig te zijn geweest dan toch weer iets gemaakt..
  3. Ik ben geen Gimp gebruiker.. maar heb het even geïnstalleerd en geprobeerd. ik hoefde geen plugins apart te installeren.. het werkte direct dus volgens mijn eigen ervaring zou het out of the box zo moeten werken deze versie heb ik gedownload
  4. momenteel heb ik iets minder tijd om leuke objecten te maken maar ik heb niet helemaal stil gezeten.. 2 verlaten gebouwen en stalen balken bundels.
  5. denk dat ik het al weet sjef, ik zie dat ik 2 soorten rails heb neergelegd... op dit betreffende stuk in elk geval.. ik ga dat eens aanpassen..
  6. het stukje route wat ik gebouwd heb was niet zonder problemen.. met het spoor tenminste.. 9 van de 10 x wil het spoor niet fatsoenlijk liggen als ik een aftakking probeer te maken.. is daar nog een speciale manier voor bij deze typen sporen.. met sporen van coha of christrains heb ik dit probleem nog niet gehad..
  7. je kan eens een scenario installeren voor het oosten van NL.. (https://simtogether.com/files/category/29-scenarios-v20/) als er geen scenario's mee gekomen zijn met de route ga je de route niet zien in Carrière en standaard. met locoswap of TS tools kan je ook kijken of er scenario's zijn geïnstalleerd..
  8. off topic, ik heb de update gehad op mijn laptop maar geen nieuwe bleuprint. op de pc moet ik vanavond eens kijken..
  9. Select the edges and move them up and down..see what happens
  10. ok.. select the vertical face en then CTRL-R and enter now selct the top face of the 2 faces you just created with ctrl_r then press E to extrude now delete the front and back faces to keep it open. now you can experiment a bit with the measurements.. check also this youtube.. the guy use an older version of blender but it might help alot for the basics.. https://www.youtube.com/@tony3133
  11. so if i understand this correct you wil try to create as in the picture..?
  12. Version 1.0.1

    44 downloads

    CAT Cranes
  13. dit was mij idd ook al opgevallen maar de scenario's werken bij mij allemaal gewoon.. geen idee waarom ze door locoswap niet herkend worden..zal wel iets in de BP zijn of zo..
  14. denk dat het deze is: https://www.railtraction.eu/ns-1800.html met een repaint van DCR te downloaden op DS https://dutchsims.nl/viewtopic.php?f=50&t=53
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy