Jump to content

jwubs

Sailor
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral

About jwubs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Tja, die kennis heb ik (nog) niet.
  2. Wat er niet lukt, heb ik met schermafdrukken proberen duidelijk te maken. Ik weet niet, welke objecten ik moet kiezen bij de "rode bolletjes".
  3. Is er iemand, die mij kan / wil helpen met mijn vragen over LocoSwap? Ik kom er niet uit.
  4. Oeps, dat is me helemaal niet opgevallen. Dank voor deze aanwijzing. Ik dacht, dat de aanduiding "(v2.0)" te maken had met het scenario zelf en niet met de route, waarbinnen deze gemaakt is.
  5. Vervolg LocoSwap. Bij deze route: Krijg ik deze foutmelding: Maar met LocoSwap zie ik geen rode bolletjes: Wat moet ik doen, om deze route rijdend te krijgen??
  6. Ik ben met LocoSwap aan de slag gegaan. De handleiding helemaal doorgelezen en dacht dat ik het begreep. Helaas, er zijn wat onduidelijkheden. Zo heb ik geen idee, welke objecten ik ter vervanging van "rode bolletjes" moet kiezen. Ik zal hieronder bij de schermen wat vragen stellen. Kan ik de negen rode bolletjes (in het rechter vak) vervangen door "NS-Eloc-1700 VE" of moet ik ze verwijderen? Hier zie ik geen preview van de ""vR ARkimbz IC". Klopt dat, of is het een foutje? Wat moet ik hier kiezen? Ik heb geen idee, waarmee ik moet "Replacen". Zo ben ik weer een stap verder in het TS2022-verhaal. Ik zie de antwoorden met belangstelling tegemoet. Dank voor het meedenken en groet, Jacob
  7. Ik ga met LocoSwap aan de gang. Heb het nog niet eerder gebruikt en zal ondervinden hoe e.e.a. werkt. Ik heb nog wel een prangende vraag over alles wat ik tot nu toe heb geïnstalleerd: Hoe kan het, dat er zoveel mis lijkt te gaan, terwijl ik (naar mijn mening) alles volgens de instructies heb uitgevoerd? Dan over die twee botsende treinen - ik zie geen andere trein, maar elke keer loopt de route daar vast met dezelfde melding. Vreemd.
  8. Nog even een aanvulling op mijn vorige bericht. Bijgevoegd een excelbestand waarin alles staat wat ik heb geïnstalleerd. Wie kan en wil mij helpen? Benodigd Achterhoek Twentelijnen.xlsx
  9. Ik krijg heel veel foutmeldingen bij Achterhoek- en Twentelijnen. Alle tips, die in dit forum gegeven zijn, heb ik uitgevoerd, maar het werkt niet. Slechts een enkele route kan ik rijden, maar bij de meeste krijg ik "Scenario failed to load". Wat doe ik fout??? Ik raak er erg gefrustreerd van. Naar mijn idee doe ik vanalles, maar vervolgens werkt er vanalles niet. Ik heb 3 documenten bijgevoegd met schermafdrukken en enkele vragen. Ik hoop, dat iemand mij kan helpen, zodat ik echt kan gaan genieten van TS2022. Groet, Jacob Debrief scenarios.docx Sceanrio failed to load.docx Vragen.docx
  10. De site "https://www.railsimulator.net/" vraagt om in te loggen. Maar ik kan niet vinden, waar ik een account kan aanmaken. Dit is het scherm:
  11. Dank voor alle reacties. Ik ga er weer mee aan de slag en laat het weten, als ik er niet uitkom.
  12. Ja, ik gebruik standaard FireFox, maar heb ook met Edge en Chrome geprobeerd. Zelfde resultaat
  13. Met de LocoSwap heb ik al wat geprobeerd, maar ik mis nog teveel routine of kennis, om er handig mee om te gaan. Al met la vind ik het geheel rond de TS2022 best ingewikkeld. Maar ik ben blij met jullie hulp en geduld!!
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy