Jump to content
Heb jij jouw screenshot al ingezonden in de Screenshot van de Maand? I Have you already submitted your screenshot in the Screenshot of the Month competition? ×

jwubs

Sailor
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jwubs

  1. Tja, die kennis heb ik (nog) niet.
  2. Wat er niet lukt, heb ik met schermafdrukken proberen duidelijk te maken. Ik weet niet, welke objecten ik moet kiezen bij de "rode bolletjes".
  3. Is er iemand, die mij kan / wil helpen met mijn vragen over LocoSwap? Ik kom er niet uit.
  4. Oeps, dat is me helemaal niet opgevallen. Dank voor deze aanwijzing. Ik dacht, dat de aanduiding "(v2.0)" te maken had met het scenario zelf en niet met de route, waarbinnen deze gemaakt is.
  5. Vervolg LocoSwap. Bij deze route: Krijg ik deze foutmelding: Maar met LocoSwap zie ik geen rode bolletjes: Wat moet ik doen, om deze route rijdend te krijgen??
  6. Ik ben met LocoSwap aan de slag gegaan. De handleiding helemaal doorgelezen en dacht dat ik het begreep. Helaas, er zijn wat onduidelijkheden. Zo heb ik geen idee, welke objecten ik ter vervanging van "rode bolletjes" moet kiezen. Ik zal hieronder bij de schermen wat vragen stellen. Kan ik de negen rode bolletjes (in het rechter vak) vervangen door "NS-Eloc-1700 VE" of moet ik ze verwijderen? Hier zie ik geen preview van de ""vR ARkimbz IC". Klopt dat, of is het een foutje? Wat moet ik hier kiezen? Ik heb geen idee, waarmee ik moet "Replacen". Zo ben ik weer een stap verder in het TS2022-verhaal. Ik zie de antwoorden met belangstelling tegemoet. Dank voor het meedenken en groet, Jacob
  7. Ik ga met LocoSwap aan de gang. Heb het nog niet eerder gebruikt en zal ondervinden hoe e.e.a. werkt. Ik heb nog wel een prangende vraag over alles wat ik tot nu toe heb geïnstalleerd: Hoe kan het, dat er zoveel mis lijkt te gaan, terwijl ik (naar mijn mening) alles volgens de instructies heb uitgevoerd? Dan over die twee botsende treinen - ik zie geen andere trein, maar elke keer loopt de route daar vast met dezelfde melding. Vreemd.
  8. Nog even een aanvulling op mijn vorige bericht. Bijgevoegd een excelbestand waarin alles staat wat ik heb geïnstalleerd. Wie kan en wil mij helpen? Benodigd Achterhoek Twentelijnen.xlsx
  9. Ik krijg heel veel foutmeldingen bij Achterhoek- en Twentelijnen. Alle tips, die in dit forum gegeven zijn, heb ik uitgevoerd, maar het werkt niet. Slechts een enkele route kan ik rijden, maar bij de meeste krijg ik "Scenario failed to load". Wat doe ik fout??? Ik raak er erg gefrustreerd van. Naar mijn idee doe ik vanalles, maar vervolgens werkt er vanalles niet. Ik heb 3 documenten bijgevoegd met schermafdrukken en enkele vragen. Ik hoop, dat iemand mij kan helpen, zodat ik echt kan gaan genieten van TS2022. Groet, Jacob Debrief scenarios.docx Sceanrio failed to load.docx Vragen.docx
  10. De site "https://www.railsimulator.net/" vraagt om in te loggen. Maar ik kan niet vinden, waar ik een account kan aanmaken. Dit is het scherm:
  11. Dank voor alle reacties. Ik ga er weer mee aan de slag en laat het weten, als ik er niet uitkom.
  12. Ja, ik gebruik standaard FireFox, maar heb ook met Edge en Chrome geprobeerd. Zelfde resultaat
  13. Met de LocoSwap heb ik al wat geprobeerd, maar ik mis nog teveel routine of kennis, om er handig mee om te gaan. Al met la vind ik het geheel rond de TS2022 best ingewikkeld. Maar ik ben blij met jullie hulp en geduld!!
  14. Goeie vraag. Als ik alle velden heb ingevuld, worden deze weer leeggemaakt en moet ik opnieuw invoeren. Nu is deze site niet zo belangrijk als de andere, denk ik. Maar toch.
  15. Caboose had ik idd gevonden, maar als ik dat intoets, gaat het registreren niet verder (???) Het overzicht van TS-tools heb ik in een (bijgevoegd) Excel-file opgeslagen. Lijst Achterhoek en Twentelijnen.xlsx
  16. Omdat we in de Achterhoek wonen, leek het mij leuk om de hele route te installeren. Alles, wat er in de handleidingen staat, heb ik gekocht en/of gedownload. Vervolgens loop ik tegen een aantal problemen aan. Bij "3DTrains" moet ik me registreren. Maar dan krijg ik de vraag: "What car was commonly used on the back of a train?" en daar weet ik het antwoord niet op. Kon het ook niet vinden op internet. Registreren op "https://www.railsim.nl/" lukt niet. Hoewel ik alle velden heb ingevuld, kom ik niet verder. Als ik routes wil gaan rijden, krijg ik weer scenario-fouten: Bij deze route: Krijg ik deze foutmelding: Bij deze route: Krijg ik deze melding: en bij deze route: krijg ik deze melding: Met TS-tools zie ik weer heel veel missende assets, terwijl ik (naar mijn menig) alles wat nodig is, heb geïnstalleerd. Wat doe ik fout en hoe los ik het op. Het heeft me intussen meer dan € 600,- gekost om alle payware aan te schaffen. Dan vind ik het ook leuk om er mee te rijden. Ik ben nog steeds helemaal niet thuis in TS2022. Maar we houden vol!! Alvast dank voor het meedenken.
  17. Nou zeg, dat ik daar toch helemaal overheen gekeken heb. Hoe eenvoudig kan iets zijn. Ik heb alles van (.../category/171-the-netherlands/) gedownload en geïnstalleerd. Een enkele bleek ik al te hebben, maar ik neem aan, dat dat geen probleem is. Nu ga ik kijken hoe e.e.a. werkt.
  18. Dankje! Ik ga hier vanavond mee aan de gang.
  19. De eerste regel van je antwoord kan ik nog enigszins volgen. Dat ik rijdend materieel mis. Maar het fenomeen "omwisselen" is voor mij onbekend. Ik mis denk ik nog veel routine. Ik heb de handleiding nauwkeurig bestudeerd en snap hier en daar iets, maar niet alles. Maar eigenlijk is mijn hoofdvraag: Waarom mis ik zoveel materieel, terwijl ik "Krammerdijk" helemaal volgens de handleiding heb geïnstalleerd. En ja, ik ben een absolute beginner en verbaas me steeds meer over de complexiteit van het spel TS2022. Ik vind het tevens een uitdaging om er de weg in te vinden. Ik speel het samen met mijn kleinzoon (van 11). Hij is al vanaf z'n 3e een enorme treinfanaat en ik probeer hem te helpen met de "computerkant" van het spel. Maar er komt toch veel meer bij kijken, dan ik in eerste instantie verwachtte (maar ik val in herhaling). Wat is een tijdgebonden scenario? Wat zijn repiants (of is het repaints)? En zo gaan we weer verder. Dank voor het meedenken!!
  20. LocoSwap is (naar mijn mening) goed geïnstalleerd. Jouw handleiding heb ik exact gevolgd. Als ik dan de tool start en route Krammerdijk selecteer en daar binnen een scenario, geeft hij al die "missing objects" - rode balletjes. Dat betekent toch, dat er iets mist bij de Krammerdijk-set? Of zie ik dat niet goed?
  21. Een paar dagen niet bezig geweest met de TS2022. Zondag zelfs ruim 600 km in de (echte) treinen gezeten in Nederland. En nu weer even verder met mijn zoektocht naar het afronden van Krammerdijk Deltaland. Alle voorgaande berichten heb ik doorgespit. Verschillende onderdelen geïnstalleerd. Op advies ook LocoSwap geïnstalleerd. Als ik die start krijg ik veel rode bolletjes in de kantlijn. Hier een paar schermprints: Ik krijg graag hulp bij het "omzetten van rood naar groen". Ik heb de handleiding zo goed mogelijk doorgelezen, maar wellicht zie ik toch nog dingen over het hoofd.
  22. jwubs

    Veel onduidelijk

    Ik heb het gezien.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy