Jump to content
×
×
 • Create New...

Noorderduin

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bij de nederlandse routes niet. Hier de foto van de instellingen. Wat zou ik kunnen veranderen?
 2. Het weer aanpassen biedt geen oplossing. Ook heb ik het nu gezien in een scenario bij de route Gerolstein Trier.
 3. Dat klopt. In meerdere scenario's. Er is ook een scenario met regen, daar is het niet. Dus wellicht ontbreekt er lucht ofzo? Kan dat?
 4. Hallo, In een andere versie van de Gotthard route lijkt het alsof er geen lucht bestaat. De bergen zijn gemarkeerd door zwart (zie foto). Wat zou dat kunnen zijn? Gr Hans
 5. Aha. Bij deze: https://www.trainworx.nl/product/sbb-gotthard-bundle-a/ Gr Hans
 6. Hallo, Iemand ervaringen met pakketten van trainworks? Ik overweeg aanschaf pack A. Begrijp ik dan dat je al het materiaal automatisch in bezit heb wat er in de meegeleverde scenario's zit? Bedankt.
 7. Dat verklaard. Bedankt. Weet je zo waar ik actuele scenario's kan vinden?
 8. Top, bedankt. Vraag over mijn systeem in combinatie met bijvoorbeeld het hart. Hij schokt nog weleens her en der. Dit is mijn systeem: RAM 16 GB, Intel i 7 8550u @ 1.80 Ghz 1.99 Ghz Videokaart: NVIDIA Geforce MX 150 8260 MB (staat bij benadering na draaien DX Diag) Is dit actueel genoeg voor de huidige routes? Bedankt weer, en sowieso voor alle snelle en duidelijke hulp steeds!
 9. Bedankt voor de tips. Verder een vraag, ik speel altijd 64 bit. Wat is het verschil of ik 32 of 64 bit open? Gr Hans
 10. Hallo, Is er ergens een overzicht te vinden wat er momenteel in ontwikkeling is qua routes in Europa en wat dus ergens komende tijd te koop gaat komen? Alvast bedankt!
 11. Noorderduin

  ATB in ICM

  Mijn excuses. Te snel gevraagd.
 12. Noorderduin

  ATB in ICM

  Hallo, Ik de ICM op deze site aangeschaft. Mooi realistisch nagemaakt. Ik ging even testen in een vrije rit omdat ik nog niet al het materiaal heb wat nodig is voor een scenario. De ATB functioneerde niet, klopt dit? Of gebeurd dit wel in een scenario? Ook kon ik niet veranderen in parkeerstand, schoonmaakstand (linkerhendel). Zijn er instellingen waardoor ik alles zo realistisch mogelijk kan besturen? Bedankt, gr Hans
 13. Inmiddels opgelost. Toch ergens wat verkeerds gedownload wellicht. Heb wat verwijderd en weer opnieuw geinstalleerd.
 14. Jazeker. Bij alle scenario's deed het het gewoon. Hoe doe je zo'n integriteitscontrole? Ik zie het al. Zal het eens doen. Maar heb niks geks gedaan. Wel bestanden gedownloaden, meerdere. Dus wellicht dat ik even een re install moet doen.
 15. Hallo, Sinds een tijdje kan ik de deuren niet meer openen/sluiten. Ik druk op de knop maar er gebeurd niets. Dit is in verschillende routes het geval. Iemand bekend er mee en weet iemand een oplossing? Bedankt, gr Hans Hij wordt geel als ik erop druk. Shift T of T werkt ook niet. De overige functies lijken te werken.

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy