Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

RobertF68

Sailor
  • Posts

    145
  • Joined

  • Last visited

Reputation

29 Good

1 Follower

About RobertF68

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. En, wat was het probleem, hoe heb je het opgelost? Handig voor als iemand anders hetzelfde probleem heeft, dan is dat een mogelijke oplossing. Mooi dat het gelukt is.
  2. Heb je de benodigde add-on's geïnstalleerd? https://dutchsims.nl/viewtopic.php?t=1354 Misschien handig dat je aangeeft voor welke route je dit aan het installeren bent.
  3. Misschien zou je een screenshot kunnen plaatsen, of aangeven wat je gedaan hebt en wat dan het resultaat is. Dit is namelijk wel een erg vage 'foutmelding'.
  4. Dan lijkt een volgende logische stap om die te gaan installeren, toch?
  5. Benodigde 'SBB EC paket 1.0' ook geïnstalleerd?
  6. Als daarmee je probleem wordt opgelost?
  7. Heb je met alle rwp bestanden problemen of met eentje of enkele? Je computer crashte schreef je, al een integriteits-contole van Railworks gedaan?
  8. En welk tool om de bestanden uit te pakken gebruik je?
  9. En wat is je installatie path van Railworks?
  10. In welke folder (path) heb je railworks geïnstalleerd staan? C:\Program Files of op een andere locatie?
  11. Misschien is het handig aan te geven wat de foutmelding is, eventueel een screenshot
  12. Paul z'n reactie is inderdaad aardig kort door de bocht. Als je het spel via steam had aangeschaft had je dezelfde problematiek gekregen, als het spel in basis al niet goed draait, dat ligt er niet perse aan dat je het hier gekocht hebt. We proberen je zo goed mogelijk te helpen, maar je antwoorden op de diverse vragen zijn ook redelijk vaag of er komt totaal geen antwoord. Dat maakt het voor degene die je helpen willen ook lastig te achterhalen wat er dan fout is gegaan. Sjef had schijnbaar ook geen idee meer wat er met je systeem aan de hand kan zijn en verwees je door naar een ander forum, mogelijk dat daar iemand zit die nog een ander idee heeft voor een oplossing.
  13. Zoiets kan TSC zeker vast laten lopen, vandaar dat ik vraag of een schone installatie van TSC zonder ook maar een extra pakket/repaint/route/whatwever wel normaal werkt. Als dat namelijk al niet werkt is het inderdaad iets heel vreemds.
  14. Ik lees niet of het (of ik lees eroverheen), als je alleen TSC geïnstalleerd hebt, zonder andere pakketen dan wel werkt.
  15. Als het spel helemaal niet meer wil opstarten is er een kans dat een of meer de bestanden met de spelinstellingen corrupt is geraakt. Deleten en opnieuw laten aanmaken is dan de snelste 'reparatie'.
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy