Jump to content

NS 2400-2500 serie v2.0 2.0

   (1 review)

2 Screenshots

In this release are 15 versions of the NS 2400 - 2500 series in several liveries with working flashlights. Also included are 3 wagon versions for transportation in a train or as a static objects on the tracks. There are 7 versions of the 2530 in several liveries also with working flashlights.

In deze uitgave zijn 15 versies van de NS 2400 beschikbaar in verschillende kleurvarianten: blauw - bruin - geel/grijs en de Franse VFLI versies, met en zonder werkende rode of blauwe zwaailampen. Ook zijn er 3 uitvoeringen als wagon beschikbaar zodat er ook mee gesleept kan worden.

 

Van de 2530 zijn er 7 versies in verschillende kleur varianten: lila - bruin – geel/grijs, met en zonder zwaailampen.

  • Like 8

User Feedback

Recommended Comments

Ze zien er geweldig uit Marc! Ik ben blij dat je deze voor de community beschibaar stelt.

Link to comment
Share on other sites

locs geinstalleerd maar wat doe ik fout?

ik zie ze niet in trainsimulator

kan iemand mij opweg helpen

alvast bedankt

 

Link to comment
Share on other sites

Sorry als ik dit even opmerk, maar ik heb een klein probleempje met de 2500. Ik heb met de 2530 in de bruine kleurstelling gereden in de regen en ik heb gezien dat hij erg veel wielslip had. Sander gebruiken of langzamer optrekken werkte ook niet en ook als de loc los reed had die wielslip.

 

Weet iemand of dit normaal was bij deze locs?

Link to comment
Share on other sites

Water moet geen probleem zijn. Wielslip zou alleen moeten voorkomen bij gladde rails. Gladde rails krijg je van bladeren, vet en/of olie en niet van water, sneeuw of ijs.. IJs wordt door de eerste as al kapot gereden. Als je wielslip krijg bij water dan kloppen de instellingen niet. Water is geen partij voor een zware lok. dit is anders dan bij het wegverkeer. Aquaplanning is bij treinen namelijk niet aan de orde. Ze zijn gewoon te zwaar. Zeker bij lagere snelheden.

 

Om terug te komen op het wegverkeer. Als ik met een dubbeldekker rij van 15 ton dan heb je echt geen last van aquaplanning, zeker niet als je beladen bent. De Dubbeldekker is gewoon te zwaar om aquaplanning te ervaren zelfs bij snelheden tot 100 km/h zo hard een dubbeldekker touringcar mag rijden (Setra 431, van Hool Astromega, etc, etc) Laten we zeggen dat ik met 90 passagiers aan boord ongeveer op 20 ton gewicht komt, dan is Aquapalning niet aan de orde. Een trein weegt veel en veel zwaarder dan een touringcar. De krachtoverbrenging van de lok op de rails is per wiel maar ongeveer een centimeter dat het wiel grip heeft op de rails. Per lok is dat doorgaans 4 assen en dus 4 cm grip totaal. Als er dan twee loks in schakeling rijden dan is alleen de eerste as van de voorstel lok die last zou kunnen krijgen van aquapalnning. De overige 7 assen behouden de grip op de rails. Dit is ook met de 2400 zo. Wielslip komt alleen voor bij een te zware trein en bij bladeren (vet en/of olie) op de rails. De rest kun je wegdenken.

Edited by rcdevisser
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy