Jump to content
SimTogether wenst het Nederlands elftal veel succes op het Europees Kampioenschap 2024! I SimTogether wishes the Dutch team the best of luck at the European Championship 2024! ×
  • 0

Routes geïnstalleerd maar niet zichtbaar


Gerwil

Question

Ik denk ondertussen dat ik gekke Henkie ben maar ik loop steeds tegen rare zaken aan. Ik installeer routes; goed, dat die niet compleet zijn, zoals HSL, waar de Schipholtunnel blijft ontbreken al heb ik alle benodigdheden nu al twee keer geïnstalleerd, wil ik nog inkomen. Misschien iets fout gedaan en die heb ik maar even in een laatje gestopt, misschien kom ik er nooit op. Maar routes die ik installeer en die helemaal niet zichtbaar zijn in TSC, dat snap ik niet. Noord oost Nederland geïnstalleerd en gecheckt, geen foutmeldingen, ook niet in Tools. Maar nergens te vinden in TSC, ook niet bij Loc swaps en in geen enkele categorie. Ben ik nu zo dom of zit het nu zo gecompliceerd in elkaar, die installaties in TSC?

Link to comment
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0

Goed, of eigenlijk niet. Ik heb 7-zip geïnstalleerd en als ik een rar-bestand daarmee uitpak krijg ik een mapje met daarin opnieuw een rar-bestand. Ik zie dus nergens mappen, content of wat dan ook en ook geen exe bestanden. Hoe moet ik nou met die rar-bestanden omgaan? Want ik begrijp dat ik die nooit zomaar mag uitpakken in Railworks, toch?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Dat is dus het met 7-zip "hier uitpakken" uitgepakte bestand. En nu dan?

Rar screenprint.docx

 

Ho even. Dat tweede rar bestandje moet je dus ook weer "hier uitpakken". Dan krijg ik een contentfolder te zien. Die moet dus dan ook weer gekopieerd en geplakt worden in ...\Railworks?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Dat klopt. Die moet je gewoon weer in dezelfde map uitpakken

Soms wordt alles dubbel verpakt 😉

En de content map in de Railworks zetten inderdaad..

 

 

Plaatjes kan je gewoon slepen in het vak met de peperclip

image.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy