Jump to content
 • Recent Topics Clubs & Forum

 • Recent Development Blogs

  • By Edgarii in Work In Progress
      6
   G'day.
   Laatste tijd probeer ik de puntjes op de i te zetten voor Den Haag - Leiden (al is dat niet overal gemakkelijk). Het stuk is in een verre staat en is klaar voor een preview. Zometeen wat meer info erover 🙂
   Gooedd, nu over richting Leiden want daar is het een en ander veranderd. Er zijn een aantal nieuwe gebouwen erbij, met dank aan Frison voor het LUMC. De Bovenleiding is daar afgerond richting Haarlem en is daarom 'battery-free-proof'. Scenery op de perrons is ook bijna klaar en nog wat meer scenery rondom het station. Geniet van de screens zou ik zeggen en nu de preview:
    
   7 juni - Blivius92 livestream, preview Den Haag - Leiden met IC Amsterdam. https://twitch.tv/blivius92
   ? ???? - Rubku_NL livestream, preview Leiden - Den Haag met SPR Den Haag. https://twitch.tv/Rubku_NL
   (Datum bij Rubku wordt optijd bekend gemaakt)
    
    


  • By Studio2561 in News from the SwissTeam
      0
   EN: First of all, thank you very much for purchasing the SwissPack from our SimTogether Webshop. By doing so, you will take part on our own exclusive SwissTour which we will roll out to you in the upcoming 2 months. Every week new exclusive content! I hope you will enjoy as much as we do.

   Not only we provide you of exclusive content, we will give also some ‘sneak peaks’ of what is jet to come out of our SimTogether Workshop, information about Switzerland as a rail country and all of the available Swiss routes and rolling stock which is out there on the world wide web for TS20xx.

   In order to make the start a bit easier for you, we dropped some product and instruction videos over in the tab SwissMovie of this club. You can now ease your way into the virtual world of Switzerland! Enjoy!   NL: Allereerst hartelijk dank voor het aanschaffen van het SwissPack uit onze SimTogther webshop. Door de aanschaf neem je direct ook deel aan de exclusieve SwissTour die we de komende 2 maanden voor jullie gaan uitrollen. Iedere week exclusieve, nieuwe content! We hopen dat jullie er net zoveel van gaan genieten als dat wij doen.

   We geven daarbij niet alleen exclusieve content aan jullie, we geven ook enkele ‘kijkjes in de keuken’ in onze SimTogether Workshop van wat komen gaat, informatie over railland Zwitserland maar ook wat er allemaal aan Zwitserse producten verkrijgbaar is op het wereldwijde web voor TS20xx.

   Om de start wat makkelijker voor jou te maken hebben we wat product- en instructiefilmpjes in de tab SwissMovie geplaatst van deze club. Je kunt zo eenvoudig in de Zwitserse wereld binnen rollen. Veel plezier!
  • By Edgarii in Work In Progress
      3
   Hoihoi! Ik heb de laatste tijd veel gewerkt aan Leiden/De Vink en hier zijn een aantal foto's 😄
  • By Edgarii in Work In Progress
      6
   Laatst had ik de wissels op Den Haag CS opnieuw geplaatst, ik vond ze er niet zo netjes bij liggen. Spoortjes opnieuw geplaatst en het zag er beter uit 😛 Natuurlijk moet de BVL ook opnieuw, anders loopt hij niet goed met het spoor, dat was nog wel een klus maar het is af! Eindresultaat BVL en sporen Den Haag CS 🙂 Enige wat nog in Den Haag moet gebeuren is wat scenery en dan kan ik dat ook afvinken 😄 De FPS is hier met treinen tussen de 20 en 40 fps (hangt ook af wat voor PC, een medium PC haalt dit) en zonder treinen minimaal 50 FPS! 😄

  • By Rood2006 in Scenario's
      0
   Nieuwe maand, nieuw scenario!
    
    
  • By Rood2006 in Scenario's
      3
   hey iedereen. Het volgende scenario is ook al uit! Dit scenario is gemaakt omdat iemand dit aan mij vroeg om dit traject te doen, en hier is die dan. Veel plezier 🙂 

  • By Rood2006 in Scenario's
      0
   en ohja. Voor als je dacht dat ik gestopt was met route bouwen, nou nee. Ik ben wel bezig maar niet zovaak + ik doe het rustiger aan. En deze route is nog niet klaar voor een club, dus voor mijn route moet je nog even wachten 🙂 
    
   Tot de volgende!  • By Rood2006 in Scenario's
      0
   Hey iedereen. Naast mijn scenario's bij Railism ben ik daarbuiten ook bezig met extra scenario's, hier is de eerste. Dit scenario heb ik al een tijdje geleden gemaakt, dit scenario is COMPLEET gemaakt uit het sporenplan van Krammerdijks Deltaland (MarkA). Er zit veel AI in en er wordt gebruik gemaakt van stopping points. Ook kan je de stream van Rob Jansen terug kijken van 26-04-2020, hierin speelt hij ook het scenario!
    
    
   Fijne dagen nog 🙂
  • By Yorn14 in Blog
      10
   Informatie Ut - Ht
   Goedemiddag allemaal, ik heb een mededeling. Na een lange tijd bouwen en veel testen is het eindelijk zover. De releasedatum is bekend voor de route.
   In de route zullen een aantal scenario's meegeleverd worden.
   De route loopt van:
   Utrecht - Geldermalsen - Den Bosch
   Utrecht - Geldermalsen - Tiel
   Op 3 mei zal er een preview komen van @Blivius92 op zijn livestream. Ook zal Rubku_NL hem previewen volgende week. Na de livestream van Blivius zal de route gereleased worden.
   Bij vragen kan je bij mij terecht. Nog een fijne dag toegewenst!

  • By Sjef61 in Objecten gereed
      0
   Schiphol toren 1991 Versie 2
    
   Hier te Downloaden
    
   - Texures zijn aangepast.
   - schoonheidsfoutjes hersteld
   - Extra Details aangebracht
    

    

 • Recent Albums in the Clubs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy