Jump to content
Het is weer mogelijk om te stemmen op jouw favoriete screenshot! I It’s now possible to cast your vote for your favourite screenshot! ×
 • Ontwikkelingen geïntegreerd in het Forum

  etienne123
  • 1,274 views

   Share

  De afgelopen uren is er hard gewerkt aan een aantal verbeteringen op de website. Het heeft geleid tot een downtime van een aantal uren. In dit bericht wil ik je graag meenemen in de wijzigingen die zijn doorgevoerd.  

   

  Ontwikkelingen nu geïntegreerd binnen het forum

  Het maken en downloaden van nieuwe content is waar het merendeel van de community zijn energie haalt. Juist omdat dit zo'n belangrijk onderdeel is van de interactie op de website, hebben we bij de oprichting van SimTogether.com de inrichting hiervan in de Clubs ondergebracht. Het idee was om één plek te creëren waar de ontwikkelaar zelf aan het stuur zit en zijn eigen hoekje kan creëren. 

   

  Het merendeel van de ontwikkelaars heeft echter aangegeven toch liever ontwikkelingen te delen op het forum. Dit hebben we nu zo ingericht. Het forum omvat een speciaal board waar alle ontwikkelingen in kunnen worden gedeeld. We hebben hierbij de oude TreinPunt.NL stijl aangehouden: verdeeld naar assets/objecten, routes en materieel. 

   

  Bij de integratie is zoveel mogelijk overgezet. Hierbij is rekening gehouden met de status van de club, afspraken met de auteur en de datum van de content. 

   

  Forum

  Om het forum leesbaar te houden, zijn er ook een aantal aanpassingen gedaan in de indeling van het forum. De standaard view van het forum is dat nu alle boards onder elkaar staan. In een aantal boards zijn subcategorieën aangebracht. 

   

  Clubs

  De 'oude' clubs hebben we omgetoverd tot een nieuwe feature op SimTogether. Het idee is dat andere websites, bekende payware ontwikkelaars of bekende teams op SimTogether een eigen hoekje hebben, die zij geheel naar eigen inzicht kunnen beheren. SimTogether streeft maximale samenwerking met de community na! 

   

  Wat zit er nog aan te komen?

  De komende periode zal alleen de homepage nog een opfrisbeurt krijgen. De wereld verandert en dat betekent dat we altijd om ons heen kijken om gave nieuwe features te implementeren. Maar de huidige structuur zal de komende periode het uitgangspunt zijn! 

   

  Voor diegene die al enige tijd op deze wijzigingen wachten: bedankt voor je geduld! 

   

  • Like 2
  • Thanks 5
  • Haha 1
   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.


Home
Activities
Sign In

Sign In×
  Search In
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy