Jump to content
Stem nu op jouw favoriete Screenshot van de Maand! I Cast your vote for your favourite Screenshot of the Month! ×

Joeri109

Handcar Traveller
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About Joeri109

Recent Profile Visitors

488 profile views
  1. Ik heb even gegoogled. https://steamcommunity.com/app/24010/discussions/8/154644787620658996/ Hier hebben ze het over de installatie van FaceTrackNOIR, geen idee wat het is, maar deze persoon lijkt dit programma te hebben verwijderd en hiermee het probleem te hebben opgelost..
  2. Joeri109

    Schipholtunnel

    Dan is dat het! Is het mysterie in ieder geval opgelost, want die payware route heb ik nog niet. Bedankt! (Complimenten voor de route trouwens, ziet er goed uit!)
  3. Joeri109

    Schipholtunnel

    Dit zijn toch twee volledig verschillende texture's? Of ben ik echt gek geworden? Los van die deur, die ik overigens ook nergens kan bekennen.
  4. Joeri109

    Schipholtunnel

    Als ik het goed heb gezien op de streams van anderen zou ik hier een donkerdere tunnel verwachten.
  5. Joeri109

    Schipholtunnel

    Hoi. Ik heb de vraag wel al voorbij zien komen, maar kon het antwoord er niet direct uithalen. In ieder geval: - Ik heb voor zover ik weet alles qua objecten van de HSL zuid. - TS Tools geeft de volgende ontbrekende zaken aan: \DTG\Academy \Kuju\RailsimulatorUS \RSC\MunichAugsburg Deze drie zijn wel in bezit, echter door die .ap bestandsformat krijg ik deze melding. Dan staan er ook nog een aantal \SAD\ en \SAD2016\ in het lijstje, alleen zou ik even niet weten hoe ik hieraan moet komen? Die Altenburg Wildau route heb ik wel geinstalleerd.. Mijn grootste issue: De schipholtunnel is er niet. Dit is hoe die eruit ziet voor mij: Wat mis ik, wat doe ik niet goed of wat gaat er fout dat ik de schipholtunnel niet heb...
  6. Hallo iedereen, Ik heb mijzelf getracht in te lezen in de apparatuur die op de baan wordt aangebracht. Ik heb ook cabvideos gekeken van meerdere ritten in NL. Ik kan er echter nog geen saus van bouwen wat nou een logische cq. realistische wijze is van het aanbrengen van potten/kastjes etc. langs de baan bij seinen, overwegen e.d.. Enige die ik heb kunnen vinden/ontdekken zijn de gele magneetdingetjes bij ATBvv, waar er dan 3 op verschillende afstanden liggen. Is er hierbij iets wat jullie aanhouden, of doet iedereen maar wat er een beetje leuk uitziet? Kortom, help..
  7. Hallo iedereen, Ik ben redelijk nieuw met het programma, en ben aan het spelen met het bouwen van een route, met name gebaseerd op Nederland. Ik heb een vraag over het leggen van wissels. Onderin het scherm zie ik "radius of curvature" staan. Zijn er bepaalde richtlijnen welk getal er gelijk staat aan de snelheid waarmee een wissel doorgaans betreden kan worden? Eventueel in combinatie met de afstand van de rail? Uiteraard dient er getest te worden of het lekker loopt, maar los op het oog zou ik het niet weten, en de exacte betekenis van het getal zelf zegt mij ook helemaal niks.. Als ik op internet zoek krijg ik hele uitdagende wiskundige formules, waar ik (eerlijk gezegd) de moeite niet voor neem om ze te proberen te begrijpen.. Als er iemand is die hier meer van weet en dit in jip- en janneketaal kan uitleggen dan hoor ik het graag!
Home
Activities
Sign In

Sign In



×
    Search In
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy Policy